DOLAR 32,2234
EURO 35,0893
ALTIN 2.501,07
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Can Ataklı Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdi!

23.04.2020
A+
A-

Pazartesi günü açılışı gerçekleştirilen Başakşehir Kent Hastanesi, sadece Türkiye’nin yok dünyanın en manâlı sağlık durumu tesislerinden biri. Yoğun bakım kapasitesi ile de Avrupa’da birinci sırada. İlk etabı açılan, tamamının ise 20 Mayıs’ta açılacağı belirli hastane geçtiğimiz aylarda yapılmayan yolu ile gündeme gelmişti.

ATAKLI’DAN İMAMOĞLU’NA SERT TEPKİ

Tepkilerin odağındaki ad ise İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. Tele 1 ekranlarında “Gün Başlıyor” programını hazırlayıp sunan Can Ataklı, Başakşehir Büyük Kasaba Hastanesi’nin yolunu yapmadığı için eleştirilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sert tepki gösterdi.

İmamoğlu’nu meslek bilmezlikle eleştiren Ataklı “Böyle bir çapsızlık İstanbul’a yakışmıyor. Hep edebiyat.. İş kardeşim… İcraat” ifadelerini kullandı.

“BAHANESİ DEĞIL BU İŞİN”

Can Ataklı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bahanesi yok bu işin, İBB’nin burada çok büyük hata yaptı. Böyle bir hastane açılıyor. Bina çok büyük. İnşaat olarak harika. Efendim yolunu onlar durdurdu da biz yaptık da yapmadık da… bundan başka yolu yapılmayacaktır diye yorumlama yaptı. Böyle bir deneyimsizlik… Böyle bir meslek bilmezlik.. Böyle bir çapsızlık… İstanbul’a yakışmıyor. Yapacaksın kardeşim. Tak diye yapacaktın. Hem de bütün gücünü seferber edecektin.

ŞOVLARLA BU İŞLER YÜRÜMEZ

Orası benim milletimin şifa bulacağı bir yer. Özellikle bu Corona günlerinde. Ne yaptınız? Demeçler, şovlar… Bu şovlarla bu işler yürümez. Cumhurbaşkanlığı hayalleri görenler varsa da kusura bakmasın lakin olmaz. O yolu yapacaktın. Lamı cimi yok.

İCRAAT GÖRMEDİM KARDEŞİM

Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun diyenlerin dışarıya bir tane beğenen var mı acaba. Ben daha icraat görmedim kardeşim. Gerçekten görmedim. Ne düzeldi? AKP defalarca geçitleri donatıyordu, sen ne yapıyorsun? İstanbul Senindir’den var mı diğer bir şeyin? Ne demekse o.. Hep edebiyat.. İş kardeşim… İcraat…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.