DOLAR 32,2892
EURO 34,6520
ALTIN 2.412,44
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Call of Duty: WWII kısa süreliğine indirimde! Sledgehammer Games göre geliştirilen ve Activision tarafından yayımcılığı yapılan Call of Duty…

14.05.2020
A+
A-

II. Dünya Savaşı’nın Avrupa cephelerini konu bölge Call of Duty: WW II birincil çıktığı günden itibaren büyük bir oyuncu kitlesine sahip. Serinin 14. oyunu olan Cod: WWII, uzun bir geliştirme sürecinden daha sonra oyuncularla buluşmuştu.

Oyunun öykü modunda 1944-1945 yılları aralarında 1. Piyade bölüğündeki 12 karakter bir ekibin yaşadıklarına tanıklık ediliyor. Hikaye ayrıca işgal altındaki Fransa, Belçika ve Ren Nehri baştan başa Almanya ile yapılan savaşı da kapsıyor. Hikayede yer bahşedilen ikonlaşmış tarihsel savaşlar da yer alıyor. Normandiya Çıkarması (D-Day), Paris’in Kurtuluşu, Aachen Muharebesi, Hürtgen Ormanı Muharebesi ve Ardenler Taarruzu gibi ikonlaşmış savaşlar yer alıyor. Hikaye öncelikli olarak 1944-1945 yılları arasında geçmesine karşın bazı kısımlar karakterlerin geçmişini uyarlamak için 1940-1944 aralığında geçiyor.

Tek oyunculu hikayede oyuncular ilk olarak 16. Piyade Alayı’nın iki askeri; 19 yaşındaki Er Ronald “Red” Daniels (Brett Zimmerman) ve en yakın arkadaşı Yahudi bir Amerikan olan Er Robert Zussman (Jonathan Tucker) olarak oynuyor. Daniels ve Zussman’ın takım arkadaşları aralarında Çavuş William Pierson (Josh Duhamel) ve 1. Teğmen Joseph Turner (Jeffrey Pierce) bulunuyor. Ilave karakterler aralarında Fransız direnişçilerinden olan Jean-Jacques Rousseau ve İngiliz Binbaşı Edgar Crowley yer alıyor.

Bu güzel hikayeye sahip savaş oyunu Call of Duty: WWII bilgisayar versiyonu Steam‘de indirime girdi. 209,00 TL olan oyunun normal fiyatı 17 Mayıs 2020‘ye dek yüzde 67 indirime girerek 68,97 TL olarak güncellendi.

Call of Duty için indirime giren bir diğer paket ise oyunun Digital Deluxe versiyonu oldu. Steam’de bayağı fiyatı 349,00 TL olan Call of Duty: WWII Digital Deluxe yüzde 67 indirimle 115,17 TL fiyatla 17 Mayıs 2020 tarihine değin satın alınabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.