DOLAR 32,3704
EURO 34,7268
ALTIN 2.400,47
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Call of Duty Warzone oyuncu sayısı yine rekor kırdı Call of Duty Warzone oyuncu sayısı rekora doymuyor! Oyuncularla buluştuğu ilk günden bu yana yüksek …

12.04.2020
A+
A-

Salgın önlemleri kapsamında evlere kapanan oyuncuların birçok seçeneği bulunuyor. Ancak pandemi günlerinden kısa bir süre önce oyuncularla buluşan CoD Warzone, ilk günden bu yana büyük bir oyuncu kitlesine sahip olmayı başardı. Daha önceden 6, 15, 30 milyon oyuncuya ulaştığında duyuru yayınlayan oyun, bu sefer 50 milyon için teşekkür paylaşımı yaptı.

Over 50 million players.

Thank you #Warzone players for dropping in with us. #FreeCallofDuty pic.twitter.com/is2kpgRq6U

— Call of Duty (@CallofDuty) April 10, 2020

Binlerce beğeni alan bu tweetle birlikte oyunun 50 milyon oyuncuya ulaşması kutlandı. Oyunun ücretsiz olması, böylesine hızlı yükselmesine olanacak sağladı. Ayrıca oyun içinde yer alan ve her biri oyuncular tarafından sevilen modların da payı büyük.

Battle Royale” ve “Blood Money” modlarının çokça oynandığı oyunda, “Gulag” kısmı da beğeni toplamış durumda. Çünkü oyuncular, oyun içinde vurulduklarına oyuna dönmek için ikinci bir şansa sahip oluyor. Oyuncular burada ya da oyun içinde bir daha vurulurlarsa, takım arkadaşları tarafından satın alma noktasından oyuna döndürülebiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.