DOLAR 32,5559
EURO 34,8662
ALTIN 2.425,23
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Call of Duty: Mobile hileleriyle gündeme geliyor

11.10.2019
A+
A-

Tencent Games ve Activison beraberliğinden doğan Call of Duty: Mobile, oyunseverler tarafından her ne kadar çok sevilmiş olsa da ne yazık ki oyunun tadını kaçıran hileler ile gündeme gelmeye başladı. Çok oyunculu neredeyse her oyunda yapılan hileler maalesef ki CoD Mobile içinde de yapılıyor. Söz konusu hilelere bakıldığında, nişan hilesi, duvarın arkasını görme hilesi ve harita hilesi olduklarını görüyoruz.

Aimbot hilesi, bildiğimiz nişan hilesi diyebiliriz. Bu hile sayesinde nişan almanıza gerek kalmadan rakiplerinizi vurabileceğiniz anlamına geliyor. Wallhacks ise duvarların ardında gizlenen rakiplerinizi görmenizi sağlayan ve PC oyunlarında da sık sık karşılaştığımız en popüler hileler arasında yer alıyor.  Radar ise haritaların hacklenmesi üzerine odaklanan bir hile. Bu hileyi kullandığınızda haritanın neresinde düşmanınızın olduğunu açık bir şekilde görebiliyorsunuz.

Hilelerin artmasına karşın Call of Duty: Mobile tarafından nasıl bir hamle gelecek bilmiyoruz ancak, oyuncuların şimdiden yapılan hilelerden canı sıkılmış duruyor. Umuyoruz ki bu hileleri engellemek için geliştirilen adımlar faydalı olur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.