DOLAR 32,5432
EURO 34,8629
ALTIN 2.427,81
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Resident Evil 4 remake müjdesi! Resident Evil 4 remake için çalışmalara başlandığı ortaya çıktı. Hatta bununla birlikte Resident Evil…

13.04.2020
A+
A-

Japonya menşeli oyun geliştiricisi Capcom tarafından Resident Evil 4 remake için çalışmalara başlandığı öne sürüldü. Daha önce de Resident Evil 2 ve 3 için remake versiyonlar oyunculara sunulmuş ve bunlar oldukça da beğenilmişti.

Oyunun 2022‘de piyasada yerini alması bekleniyor. Oyunun remake versiyonunun çalışmalarını ise Capcom’a bağlı olan M-Two stüdyosunun yürüttüğü de bilgiler arasında yer aldı. Bu stüdyo Platinum Games eski başkanı Tatsuya Minami tarafından 2018 yılında kurulmuştu.

Resident Evil 4’ün oyun yönetmeni olan Shinji Mikami ise remake versiyonu için çalışmalarda rol almayacak. Capcom’un bu işte de yer almasını teklif ettiği oyun yönetmeni, Ghostwire Tokyo oyununa odaklanmak için bu teklifi geri çevirdi. Bu durumun remake versiyonunu nasıl etkileyeceğini ise oyun piyasada yerini aldıktan sonra göreceğiz.

15 yıl aranın ardından oyunun remake versiyonu için ortaya çıkan bilgiler heyecan yaratıyor. Önceki remake versiyonlarının da başarılı olması, beklentileri yükseltiyor diyebiliriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.