DOLAR 32,2807
EURO 34,8264
ALTIN 2.410,33
BIST 10.275,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

Call of Duty: Black Ops Cold War’a Ait Bir Ara Sahne Ortaya Çıktı (Video)

08.10.2020
A+
A-

Geçtiğimiz birkaç hafta Call of Duty hayranları için oldukça heyecanlı geçti. Warzone ve Modern Warfare’ın 6. sezon güncellemesinin yanı sıra Activision, yakında erişilebilir olacak Black Ops Cold War oyununu da duyurdu. Oyununun duyurulmasının ardından Zombi modu da resmi olarak açıklandı ancak oyuna dair yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

Şimdiyse bir kişi, Call of Duty Cold War oyununun ara sahnelerinden birini sızdırdı. Çevrimiçi ortamda hızla yayılan bu görüntüler, oyuna dair çok fazla bilgi içermiyor ancak çoğu kişi yine de spoiler’lardan uzak durmaya çalışıyor. Bu sebeple Call of Duty Cold War hakkında hiçbir şey bilmek istemiyorsanız yazının devam eden kısmı sizin için can sıkıcı olabilir.

Call of Duty: Black Ops Cold War sızdırılan ara sahne:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.