DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 20°C

Çağla Şıkel çocuklarıyla yasağı deldi!

13.05.2020
A+
A-

Çağla Şıkel’in, corona virüs salgını nedeniyle 20 yaş altına sokağa çıkma kısıtlaması olmasına karşın, iki çocuğu Uzay ve Kuzey’i alıp dışarıda çıkması uyarı çekti.

Uyruk Gazetesi’nden Mesut Yılmaz’ın haberine kadar büyük oğlu Kuzey’i aracının içinde şoförüyle bırakan meşhur manken, küçük oğlu Uzay’la çiçek satın aldı. Gazetecileri görünce hayret yaşamış ve oğlunu gizlemeye çalışan Şıkel, “Merhaba arkadaşlar, sadece çiçek elde etmek için dışarı çıktım” dedi.

“DIĞER BİR YERE GİTMİYORUZ” 

20 yaş altına sokağa çıkma kısıtlaması hatırlatılınca Şıkel, “Sadece çiçekçi için çıktık. Diğer bir yere gitmiyoruz” karşılığını verdi.

“ANNEMİ UZAKTA GÖRECEKLER” 

Pazar gününe eşit gelen ve sokağa çıkma yasağı olan 10 Mayıs’ta kutlanan Anneler Günü’nü yalnızca uzaktan kutladığını bildiren 41 yaşındaki manken, “Natürel ki yasaklanmış olduğu için uzak kutladık. Acilen de çiçek götüreceğiz. Ancak çocuklar yaklaşmıyorlar. Anneannelerini uzakta görecekler” biçiminde konuştu.

Corona virüs salgını için defalarca itinalı olunması gerektiğini belirten ve muhtemel olduğunda dışarı çıkılmaması tavsiyesinde bulunan Şıkel’in, yasağı delerek çocuklarını dışarı çıkarması ise şaşırttı.

EMRE ALTUĞ NE DİYECEK? 

Bu fotoğraflardan sonra çocuklarının babası Emre Altuğ’un, nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.