DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

C vitamini serumları hakkındaki gerçekler

23.06.2020
A+
A-

Hyalüronik asit ABONE OL

Hyalüronik asit

Hyalüronik asidin etkin cilt faydalarını duymuş hatta bunlara tanıdık olabilirsiniz. Almanya’daki kadınlar da aynı fikirde. Hyalüronik asit onlar için de bir vazgeçilmez!

Hyalüronik asit, yaklaşık olarak bütün yaşlanma karşıtı cilt bakımının esas öğelerinden biri. Ciltteki nem seviyelerini korumak ve yenilemek ile görevli bu bileşenin işini epeyce iyi yaptığı biliniyor.

Cilt fazla kuru olduğunda, ince çizgiler ve kırışıklık gibi gözle görülür yaşlanma belirtileri gittikçe yaygınlaşabilir. Alman cilt bakım endüstrisi, hyalüronik asidin cildi transformasyon ve nemlendirme gücünü yakından tanır.

Hyalüronik asit, cilt kadar seri bir şekilde emilir ve cilde ekstra bir nem dozu ekleyerek sürekli kullanımla daha genç ve tam bir dış görünüş kazandırır.

Derin temizlik

Derin temizleme

Almanya’daki kadınlar da günün sonunda tamamen pak bir cilt ile baş başa olmanın önemini biliyor. Gün her tarafında cildiniz, cildin oksitlenmesine neden olan bağımsızlık radikaller ve hava kirliliğine maruz kalır.

İster Almanya’da, ister ABD’de, ister başka bir yerde yaşayın: Deri temizliği dünyadaki en büyük alımlılık trendi!

Jurnal olarak maruz kaldığımız kirliliği ve yağlanmayı defalarca yoklama edemesek de, gün sonunda bütün bu kirleri temizlediğimizden emin olmak isteriz.

Her akşam, misel su gibi kibar bir makyaj temizleyici ile makyajınızı çıkarın. sonra jel bir temizleyici ile yüzünüzü köpürterek yıkayın. Temizliğin son adımı olarak bir deri toniği ile içe doğru temizliği elde edin.

Kişisel bakım

Bireysel bakım

Almanya’da, kendi alımlılık rutininizi kullanmak için zaman bozmak, jurnal bir atama ya da angaryadan daha pozitif evde bir SPA deneyimi olarak görülüyor ve bu fikri seviyoruz!

Yoğun bir günden veya haftadan sonradan, kendiniz için azıcık vakit ayırdığınızdan kesin olun: sıcak banyo yapın, mum yakın ve bir yüz veya saç maskesinin sakinleştirici deneyimini yaşayın.

Nemlendirici, nemlendirici, nemlendirici...

Nemlendirici, nemlendirici, nemlendirici…

Bu kural muhtemelen daha önce duyduğunuz deri bakımı kuralları arasında en yaygın olanlarından biri: Cildinizi mutlaka nemlendirin!

Cildinizi nemlendirmenin önemi abartılamaz. Duştan çıktıktan hemencecik daha sonra besleyici karoser nemlendiricisinin yanı sıra, her sabah ve akşam nemlendirici bir yüz kremi kullanmak epeyce manâlı.

Cildi etkili bir şekilde yenileyecek ve koruyacak besleyici doğal yağlarla formüle edilmiş bir yüz nemlendirici seçin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.