DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 20°C
Çar 21°C

C Vitamini Cilde Yararları

25.06.2020
A+
A-

C VİTAMİNİ CİLDE FAYDALARI NELER?

Cilt bakımı ve sağlığı hem dış keza iç kaynaklı olarak gerçekleşmelidir. C vitamini içeren ürünler, besinler ile cildinizi canlandırmanız muhtemel!

C vitamininin cilde faydaları şunlardır:

C vitamini ciltteki nem dengesini sağlar Ciltte kırışık oluşumunu yavaşlatır Sivilce lekelerini ve izlerini yok etmede etkin bir vitamindir Deri rengindeki farklılaşmaları giderir, deri tonunu eşitler Beti Benzi Kaçmış cildin canlanmasını sağlar Cildin onarılmasını hızlandırır Yaraların daha kısa sürede iyileşmesine asistan olur

C vitamininin cilde olumlu etkileri fazla olduğu için kozmetik sektöründe de çoğu ürünün içeriğinde c vitamini bulunur.

C VİTAMİNLİ KOZMETİK CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ HANGİLERİ?

C vitamini cilde yararları çekicilik, bakım ve kozmetik sektörüne de hareketlilik kazandırıyor. C vitamini taşıyan birçok cilt bakım ürünü piyasaya sunulmuştur.

C vitamini taşıyan kozmetik ürünleri arasında c vitamini serumu, c vitamini aydınlatıcı bakım ampulü, c vitaminli değişik bölgelerde kullanılabilen kremler, günlük nemlendiriciler vb. bulunur.

Deri bakım ürünleri yerine daha ekonomik ve doğal yollarla da cilt bakımınızı yapabilirsiniz.

CİLT SAĞLIĞINIZ İÇİN HANGİ C VİTAMİNLİ BESİNLERİ TÜKETEBİLİRSİNİZ?

Cilt sağlığınızı besin ile de büyük oranda koruyabilir, cildinizi yenileyip onarabilirsiniz. Ayrıca yapılacak maskeler ve çeşitli uygulamalar ile doğal yöntemlerle c vitamini bakımından etkili sonuçlar almanız mümkündür!

C vitamini dokuları en iyi onaran besinlerden biridir. Özellikle çilek, portakal, kiwi, brokoli, biber, ıspanak ve lahana gibi yiyeceklerde bol miktarda bulunuyor.

C vitamini tüketerek cildin en manâlı ihtiyaçlarından biri da karşılanmış oluyor: Kolajen oluşumu! Kolajen kaybı cildin yaşlanma belirtileri göstermesine, halsiz bir ifadeye yol açıyor!

C VİTAMİNLİ CİLT BAKIM MASKELERİ NASIL YAPILIR?

C vitamini cilde yararları çoğu kişiyi bu vitaminin kullanıldığı cilt bakım maskelerine yönlendiriyor. Deri sağlığı ve güzelliği ile ilgilenenler fazla sayıda bakım maskesi araştırıyorlar. İşte size fazla etkili olacak c vitaminli cilt bakım maskesi!

BAL VE LİMON MASKESİ İLE ETKİLİ NETICE!

Bal ve limon karışımı ile çok yararlı bir cilt bakım maskesi hazırlanabilir! Limon cildi güzelleştiren, yoğun c vitamini içeren besinlerin başında geliyor! Limon çoğu cilt bakım maskesinde bulunmaktadır.

Bal ile limon karışımına cildinizi daha da canlandıracak başka besinler ekleyebilirsiniz! Yarım limon suyunu 1 yemek yemek kaşığı bal ile karıştırın. Bu karışıma 1 tatlı kaşığı değin yulaf ezmesi veya unu koyun. 1 çay kaşığı E vitamini yağı/1 ampul E vitamini son olarak da 5 damla limon yağı katın.

Bütün malzemeler eşdeğer olacak biçimde karıştırılmalı, aynı yapılı olan ayla getirilmelidir. Bal ya da yulaf miktarını arttırmanız halinde maskeyi birazcık daha macun kıvamında uygulamanız muhtemel olacaktır. Temiz cilde parmaklarla masaj yaparak uygulayın; 30 dakika bekletin öncelikle ılık suyla son olarak da soğuk suyla yüzünüzü yıkayın.

İLİşKİLİ HABERLER C Vitamini Deposu Detoks Suyu Tarifi

C Vitamini Deposu Detoks Suyu Tarifi

Bunlar C Vitamini Eksikliğinin Göstergesi

Bunlar C Vitamini Eksikliğinin Göstergesi

Aşırı C Vitamini Tüketimi Mesaneye Zarar Veriyor

Aşırı C Vitamini Tüketimi Mesaneye Zarar Veriyor

Türkiye'de Yüksek Dozlu C Vitamini Tedavisi Uygulanıyor mu?

Türkiye’de Yüksek Dozlu C Vitamini Tedavisi Uygulanıyor mu?

İLİşKİLİ GALERİLER C Vitamini Kan Şekerini Düşürüyor

C Vitamini Kan Şekerini Düşürüyor

Lahana Asıl C Vitamini Deposu!

Lahana Esas C Vitamini Deposu!

C Vitaminin Göze Olan Faydalarına İnanamayacaksınız!

C Vitaminin Göze Olan Faydalarına İnanamayacaksınız!

Büşra Pekin'e C Vitamini Takviyesi

Büşra Pekin’e C Vitamini Takviyesi

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.