DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 21°C

Buse Terim’den Boşanma Açıklaması: ‘Kızlarımız Daima Önceliğimiz Olacak’

Buse Terim’den boşanma açıklaması: Kızları her zaman öncelikleri olacak. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in kızı Buse Terim’in boşanma kararıyla ilgili duygusal açıklaması.

26.03.2024
A+
A-

Buse Terim’den Boşanma Açıklaması: “Kızlarımız Daima Önceliğimiz Olacak”

Buse Terim'den Boşanma Açıklaması:

Ünlü teknik direktör Fatih Terim’in kızı Buse Terim, bugün gerçekleşen boşanma davasının ardından sessizliğini bozarak konuyla ilgili ilk açıklamasını yaptı. Terim’in iş insanı Volkan Bahçekapılı ile 10 yıllık evliliği, İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak sona erdi.

Buse Terim'den Boşanma Açıklaması: 'Kızlarımız Daima Önceliğimiz Olacak'

Buse Terim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Uzlaşarak çözemeyeceğimizi anladığımız anlaşmazlıklar nedeniyle evliliğimizi bitirme kararı aldık. Evliliğimizin bize hediyesi kızlarımız, daima önceliğimiz olacak. Bu zor geçiş sürecinde ailemizin, özellikle de çocuklarımızın mahremiyetine göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Buse Terim'den Boşanma Açıklaması: 'Kızlarımız Daima Önceliğimiz Olacak'

Seçil Erzan Davasında İfade Veren Çift

Seçil Erzan Davasında İfade Veren Çift

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı‘nın adı son olarak Seçil Erzan davasında da geçmişti. Müşteki olarak ifade veren Buse Terim, vadeli hesabında bulunan 190 bin doları sanık Erzan’a verdiğini belirtmişti. Öte yandan, Volkan Bahçekapılı da “190 bin doları tek seferde verdim. Seçil Erzan şube müdürü olmasaydı, sokaktan geçen biri olsaydı bu parayı vermezdim. Şikayetçiyim” şeklinde ifade vermişti.

Buse Terim'den Boşanma Açıklaması: 'Kızlarımız Daima Önceliğimiz Olacak'

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.