DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Buruşukluk karşıtı deri bakım rutininin 5 temel kuralı

30.06.2020
A+
A-

PEMBENAR ÖZEL ABONE OL

PEMBENAR ÖZEL

Cildinizden yaşlanma etkilerini silmek için hangi yüz temizleyiciyi ve nemlendiriciyi kullanmalısınız? İşte bu yüzden buradayız! Aşağıda, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü eksilmek için tasarlanmış bir deri bakım rutinini sizinle paylaşıyoruz.

Yüz temizleyiciler

Yüz temizleyiciler

Cilt tipiniz veya deri bakımı probleminiz ne olursa olsun, cilt bakım rutininizdeki ilk adım sabahtan ve akşam edinmek üzere yüzünüzü arındırmak olmalıdır.

Arıtma adımı; cildinizin, yüzeyinde biriken leke ve bakterilerden kurtulmasına yardımcı olacaktır. Kırışıklıklarınız varsa, cildinizi kurutmayan bir yüz arıtıcı edinin.

Cildinizi temizledikten sonra, ılık suyla tamamen durulayın, oysa yüzünüzü kurutmayın. Cilt bakım ürünlerinin geri kalanını nemli cilde uygulamak, hidrasyonun cildiniz tarafından tutulmasını sağlayacaktır.

Serum

Serum

Yüz temizleyicinizi yıkadıktan daha sonra, kırışıklık ile savaşan deri bakım rutininizdeki bir sonraki adım bir yüz serumu göstermek olmalıdır.

Hyaluronik asit gibi nemlendiriciliği yüksek bileşenleri tercih etmek; buruşukluk probleminizin üstesinden gelmek konusunda size tezgâhtar olacaktır.

Göz kremi

Göz kremi

Birçok süre, gözlerinizdeki alıngan cilt; yaşlanma belirtilerinin ilk görüldüğü bölgedir.

Göz çevrenizde kırışıklıklarınız varsa deri bakım rutininize bir göz kremi ekleyebilirsiniz. Derin kırışıklıklar için ise botox deneyebilirsiniz.

Nemlendirici

Nemlendirici

Buruşukluk ile uğraş rutininiz nemlendirici olmadan işlenmiş sayılmaz.

İnce çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü ele bölge; cildinizi içe doğru tercih eden bir nemlendiriciyi mutlaka rutininize ekleyin!

Güneş koruyucu

Güneş koruyucu

Sabahları uyguladığınız buruşukluk ile mücadele cilt bakım rutininizdeki son adım mutlaka güneş koruyucu olmalıdır.

Uzun zaman güneşe maruz kalmak; kırışıklıklar ve koyu lekeler gibi gözle görülür yaşlanma belirtilerine yol açabilir. Sabahları yüzünüze 30 veya daha yüksek SPF’ye sahip geniş spektrumlu bir güneş kremi uygulamadan evden çıkmayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.