DOLAR 32,1994
EURO 34,9720
ALTIN 2.506,71
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Açık
İstanbul
24°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 23°C

Burun Akıntısına Ne İyi Kazanç?

09.06.2020
A+
A-

Burun akıntısına ne iyi gelir? Burun akıntısı her insanın başına gelebilecek son derece nahoş bir rahatsızlıktır. Hem rahatsızlık belirtisi ayrıca de rahatsızlığın bana kalırsa kendisidir. Bundan nedeniyle öbür yöntemler üzerinden bu sorunu ortadan uyandırmak mümkündür. İşte bunların neler olduğun derhal haberimizden öğrenebilirisiniz.

Burun Akıntısı Nedir?

Burun akıntısı; bambaşka nedenlerden dolayı burnun çok aşırı bir biçimde boşalması demektir. Genellikle berrak renge sahip olan bir sıvı laf konusudur. Bunun akıcı olması kişiyi her daim zorda bırakır. Keza tıbbi hem de bitkisel yollarla bunu çözmek mümkündür.

Burun Akıntısının Nedenleri Nelerdir?

Burun akıntısının nedenleri şöyledir;

Her türlü alerjiden dolayı burun akıntısı sorunu ortaya çıkabilir. Toz, güneş ve polen bunun en aşina örnekleridir. En aşina niçin ise soğuk algınlıdır. Bunun yanı sıra havadaki birtakım virüsleri de unutmamak lüzumlu. Tüm bunlara ilave olarak mevsim geçişleri, gebelik dönem, burun kemiğinde ortaya meydana çıkan birtakım eğrilikler de buna neden olur.

Burun Akıntısının Bitkisel Çözümü Var mı?

Burun akıntısına ne iyi gelir: Sarımsak ile akıntıya bir an önce bitirmek muhtemel. Bunu bilhassa çiğ bir biçimde yemek kısa zaman içinde sonuç almanızı sağlar. Böylelikle akıntı biter. Daha bambaşka bir tüketim yolu da mevcuttur. Sarımsakları bir bardak suyun içine koyun. Toplamda 3 diş olması gerekir. Peşinde bunu kaynatın. Karışımın itinalı bir biçimde süzülmesi şarttır. İçine bir tedarik bal ekledikten daha sonra afiyetle tüketin. Burun akıntısının sonlanması için kullanılan bir öteki doğal ürün ise zencefildir. İnsan sağlığı için bütün anlamıyla bir mucize olan bu bitkili yemek mümkündür. Oysa öncesinde belli miktarda bir tuzu üstüne serpmek gerekiyor. Bunun yanı sıra daha öbür bir şekilde de tüketimi mümkündür. O da akarsu olarak demlendirmek ve içmektir. Burun akıntısına getirilecek olan bir diğer çözüm ise hardal yağıdır. Bilhassa mikroplara karşısında bir biçimde savaşması en tanıdık özellikleri içinde yer alır. Çok artı olmamak şartıyla hardal yağını ısıtarak başlayın. Bunun peşinde anında damlalık içine koyun. Gün içinde bunu minimum iki defa olacak şekilde burun içine damlatmanız yeterli olacaktır. Böylelikle burun akıntısının sona erdiğini fark edeceksiniz. Zerdeçal ile buruna akıntısına karşı çok iyi bir biçimde mücadele edebilirsiniz. Doğal olan bu bitkinin içinde antitoksik ve antiviral olan birçok ayrı madde yer almakta. Kullanımı konusunda öbür çoğu form var. Özelikle süt içine konulduğunda son derece lezzetli bir hal alır ve bu vesile ile tüketimi daha basit olacaktır.

Burun akıntısına ne iyi kazanç: Okaliptus yağının akıntıyı çok kısa bir vakit içinde kesmesi olası. Bilhassa bunu koklamak tatmin edici. Böylelikle akıntının son bulması fazla güç olmaz. Elbette yağının damlatılması ve arkasından koklanması önerilir.

 

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.