DOLAR 32,4855
EURO 34,8159
ALTIN 2.417,46
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Burhaniye Belediyesi’nden sokak hayvanları için oyun parkı

27.02.2019
A+
A-

İHA’nın haberine göre parklarda ömrünü tamamlamış ve hurdaya çıkmış çocuk oyun gruplarında bakım ve onarım yapan belediye ekipleri, eski oyun gruplarını hayvanlar için hazırladı. Geçtiğimiz sene 70 adet ek padok ile bakım evi kapasitesini arttırılırken, hayvanlar için daha sağlıklı bir ortam oluşturuldu.

Her canlının önemli olduğunu anlatan Belediye Başkanı Necdet Uysal, “Toplumumuzda huzurun ve güvenin hakim olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında Burhaniye’mizde bulunan başıboş hayvanları toplayıp tedavi ve bakımlarını yaptıktan sonra kendi doğal ortamlarına tekrar bırakıyoruz. Böylelikle, hayvanları kayıt altına alarak kontrollerini yapabiliyoruz. Tedavileri sırasında bakım evimizde kalan hayvanlarımız için de böyle bir oyun alanı oluşturduk. Çocuk parklarımızdan çıkan eski oyun gruplarını hurdaya vermek yerine bu şekilde değerlendirmeyi uygun bulduk. Her canlının bu yeryüzünde güzel yaşamaya hakkı vardır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.