Burdur’da Cumhuriyet Bayramı: Antalya Devlet Senfoni Orkestrası’nın Özel Konseri
Burdur’da Cumhuriyet Bayramı coşkusu Antalya Devlet Senfoni Orkestrası özel konseriyle taçlanıyor. Kaçırmayın, derin anlam ve zarafet dolu bir akşam.
Antalya Devlet Senfoni Orkestrası, Burdur’da Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak üzere özel bir konser verdi. Kültür Merkezi’ndeki etkinliği, Vali Tülay Baydar Bilgihan ile birçok resmi ve vatandaş takip etti. Programda Şef Anıl Edebale yönetimindeki orkestraya eşlik eden solist Devrim Demirel’in performansları büyük alkış topladı.
Konserin sonunda Vali Bilgihan, katılımcıların Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik etti ve Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Müdürü Utku Kapcı ile orkestra şefi Anıl Edebale ile solist Devrim Demirel’e çiçek ve plaket takdim ederek teşekkürlerini iletti. Etkinliğe katılanlar arasında Belediye, Garnizon Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü gibi kurumların temsilcileri de yer aldı.
Etkinlik sonrası konuşmalarında Utku Kapcı, Burdur’da valinin himayelerinde güzel bir konser deneyimi yaşandığını belirtti. Halkın ilgisinin yüksek olduğunu ve marşlarının coşkuyla söylendiğini ifade eden Kapcı, gelecek dönemlerde de Burdur’da benzer programların gerçekleşmesini umut ettiklerini söyledi.
Kaynaklar arasında Demirören Haber Ajansı ve Haberler.com yer almakta; konser hakkında ayrıntılar bu kaynaklarda yayımlandı.