DOLAR 32,4150
EURO 34,8218
ALTIN 2.400,00
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Burcu Özberk: “Evlilik kriterim yok”

21.08.2022
A+
A-

Habertürk’ten Eren Gürel’in haberine göre ünlü oyuncu Burcu Özberk, önceki akşam Akaretler’deki bir etkinliğe katıldı.

Örgülü saçları ve giydiği kıyafet ile dikkatleri üzerine çeken Özberk, basın mensuplarıyla sohbet etti.

“İYİ BİR PARTNER OLACAĞIMIZDAN HİÇ KUŞKUM YOK”

Burcu Özberk, Murat Boz ile rol alacakları film sorulunca, “Bugün proje toplantısındaydık, okuduğumda çok heyecanlandım. Eylülün ortasında sete çıkacağız. Bu arada ‘Zeytin Ağacı’nı izledim. Murat Boz’un Tuba Büyüküstün ile olan partnerliği harikaydı. Bizim de iyi bir partner olacağımızdan hiç kuşkum yok.” dedi.

İspanya’ya tatile gideceğini de belirten Özberk, “evlilik” hakkında ise, “Kriterim yok, beni heyecanlandıran birisi olursa yaş da fark etmez ama öyle birisi henüz karşıma çıkmadı.” şeklinde konuştu.

Burcu Özberk:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.