DOLAR 32,3612
EURO 34,7842
ALTIN 2.400,49
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Bülent Yavuz vefat etti

20.03.2021
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) eski başkanı, FIFA kokartlı eski hakem Bülent Yavuz, hayatını kaybetti. 71 yaşında hayata gözlerini yuman Bülent Yavuz için bugün ve yarın oynanacak maçlarda saygı duruşunda bulunulacağı açıklandı.

Bülent Yavuz, 8 sezon boyunca görev aldığı Süper Lig’de 83 maç yönetmişti. Bülent Yavuz, spor yazarlığı ve televizyon yorumculuğu da yapmaktaydı.

TFF’nin resmi internet sitesinde Bülent Yavuz için başsağlığı mesajı yayınlandı. Mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Merkez Hakem Kurulu eski Başkanı ve FIFA kokartlı eski hakemimiz Bülent Yavuz’un vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Uzun yıllar Süper Lig’de maç yöneten Bülent Yavuz, FIFA kokartı taşıdı ve uluslararası maçlarda ülkemizi temsil etti. Merkez Hakem Kurulu başkanlığı görevinde bulunan Yavuz, Federasyonumuza MHK danışmanı olarak da çok önemli hizmetlerde bulundu.

Bülent Yavuz anısına 20 ve 21 Mart tarihlerinde oynanacak tüm profesyonel müsabakalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.

Merhum Bülent Yavuz’a Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları, sevenleri, hakem ve spor camiasına başsağlığı dileriz.”

BEŞ YIL MHK BAŞKANLIĞI YAPTI

T.C. Silahlı Kuvvetler Komutanlığı’ndan kıdemli albay olarak emekli olan Bülent Yavuz, 1980 yılında hakemliğe başladı. 1990 yılında FIFA kokartını aldı. 1995 yılında yaş haddi sebebiyle hakemliği bıraktı. 1997 yılında Merkez Hakem Kurulu Eğitim Başkanlığı’na seçildi. 1995 yılında Merkez Hakem Kurulu Eğitim Başkanlığı’na ek olarak genel sekreterliğini yaptı. 2000 ve 2005 yılları arasında Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı görevini yaptı.

SacitAslan.com olarak Sayın Bülent Yavuz’a Allah’tan rahmet; ailesi ve tüm sevenlerine baş sağlığı dileriz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.