DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Buket Aydın’dan Emir Sarıgül sorusuna cevap

20.06.2020
A+
A-

MedyaRadar’ın haberine tarafından Kanal D Haber Dairesi Başkanlığı ve Başlıca Haber Bülteni sunuculuğu görevlerinden istifa ettikten sonradan eşinden de boşanan sunucu Buket Açık Fikirli son dönemlerde sıkça gündem oluyor. Adı Şişli Belediye eski Başkanı Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül ile aşk dedikodularına karışan haber sunucusu Buket Açık Fikirli bu iddialarla ilgili konuştu.

Açık Fikirli hem yeni projeleri keza de bomba aşk iddiaları ile ilgili magazinburada kameralarına yorumlama yaptı.

Buket Aydınlatılmış, eşi Erce Baykal’dan boşandıktan sonra Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül ile ortaya meydana çıkan fotoğraf hakkındaki sessizliğini bozdu.

Açık Fikirli iddialara konu olan fotoğrafın işi gereği çekildiği bir fotoğraf karesinden ibaret olduğunu söyledi.

“POZITIF POPÜLER OLMANIN ETKİSİ”

Önceleri isminin bu kadar gündeme gelmediğini söyleyen Buket Açık Fikirli, “Arti popülerliğin verdiği bir rüzgarla her şeyim fazla dikkat çekmeye başladı. O noktada da açıklamamı yaptım. Arkadaşım dedim. Onun da çocukları var onu da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bence o konu kapandı zaten” dedi. Ünlü sunucu, yeni bir proje ile Eylül’de ekranlara döneceğinin müjdesini de verdi.

“YA HABER OLACAK VEYA…”

Buket Açık Fikirli, ekranlara yeni sezonda haber ya da daha önce CNN Türk ekranlarında yaptığı 40 sanki bir programla döneceğini açıkladı. İki kanalla görüşmelere devam ettiğini söyleyen Buket Aydınlatılmış, “İzleyiciler beni özlemiş yazıyorlar, Eylül’de ya haber kuşağında veya 40 yarı bir programla ekranlarda olacağım” açıklaması yaptı.

“BODRUM’A KAÇACAĞIM”

Buket Açık Fikirli Eylül’de enerjik ve devingen olarak ekrana dönmek için Bodrum’da kampa girecek! Yazları her zaman gittiği butik bir mekanda yeniden tatilini geçireceğini söyleyen Buket Aydınlatılmış, Bodrum’da fazla pahalılanan şezlong fiyatlarını değerlendirdi. İşletmecilere de adalet belirlemek lüzumlu diyen Açık Fikirli, “Onlar da orayı çevirmek zorunda açmasa olmaz, istek varsa arz da vardır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.