DOLAR 32,3812
EURO 35,0362
ALTIN 2.326,46
BIST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

‘Bu olanlar şımarıklık!’

04.12.2018
A+
A-

Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu arasında yaşandığı iddia edilen şiddet hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme gelen şarkıcı Tuğba Ekinci, 2. Sayfa programına konuk oldu.

Sıla’nın yeni ortaya çıkan görüntüleri hakkında konuşan Tuğba Ekinci, “Sıla dayaktan sonra nasıl şarkı söyler bu olanlar şımarıklık” dedi.

Ekinci, Sıla ve Ahmet Kural’dan şiddet gördüğünü iddia ettiği günden 18 saat sonra şarkı söylediği görüntüler hakkında şunları söyledi: Bana bir saygısızlık yapıldığında benim bırak şarkı söylemeyi insanlara tahammülüm olmuyor. Dayaktan sonra nasıl şarkı söylüyor? Aralarında zaten nikah yok! Aralarında olan hava cıvalarından oluyor. Ahmet senelerce yapımcısına ‘abi’ derdi oyuncu oldum havalarına hiç girmedi. Çok vefalı bir insandı oyuncular gibi sette oturan havalı biri değildi. Ailesine kazandığını harcardı ailesine hayırlı olan biri topluma nasıl böyle olabilir.

Bu çocuk durduk yere bu hale gelmedi onu o hale getiren biri var. Erkeklere bu kadar kötü davranmanın bir hali yok. Bunlarınki şımarıklık, kadına şiddetle alakası yok. Oyuncu adamlar günlük hayatlarında hep rol kesen adamlar. Aşk varken her şey çok iyi. Bence Sıla, Ahmet’e kafayı takmış onu görsem de Sıla’ya “Sen delikanlı bir kadınsın niye yaptın?” derim. Ahmet bu kadar ağır bir şeyi hak etmiyordu. Bu erkeklere örnek olsun. Türk örf ve adetlerinde Sıla’nın bu yaptığı çok tepki çeker. Yürekli kadınlar sevdiği erkekten gururunu inceltecek çok büyük bir şey görmediği takdirde rezil etmemeli.

class=’cf’>

Tuğba Ekinci ayrıca “Biz Türk kızıyız bazı şeyler başımıza geldiğinde şikâyet etmeden önce bunu düşünmemiz lazım. Kocan mı derler adama” ifadesini kullandı.

Programın sunucusu, Ekinci’nin bu sözlerine “Allah’tan hakimler ve savcılar senin gibi düşünmüyor. Kocan mı sevgilin mi demiyorlar” karşılığını verdi.

Ekinci sözlerinin devamında, “Ahmet çok hatalı ama oyuncu erkekler düzenli yaşamıyor. Bunları ya seversin ya sevmezsin. Sinir sistemleri, egoları vardır. Dur bir daha deneyeyim, bu sefer de adam olmazsa topluma rezil edeyim demezsin” sözlerini sarf etti. Ekinci’nin sözleri tepki topladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.