DOLAR 32,2807
EURO 34,8264
ALTIN 2.410,33
BIST 10.275,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

Bu Mercedes milyon dolarlara satılacak!

01.08.2018
A+
A-

FIA GT yarış tasarımına sahip olan sınırlı üretim Mercedes-Benz AMG modeli, 3 büyük Alman otomotiv devinin arasındaki rekabetin göstergelerinden. Mercedes CLK GTC, BMW McLaren F1 ve Porsche 911 GT1 arasındaki kıyasıya rekabette, 1998 FIA GT Şampiyonası orijinal Mercedes CLK GTR ile kazanılmıştı. Daha sonra bu aracın bir asfalt versiyonu üretilmişti. Satışta olan araç ise bu 25 adetlik üretimin 9. üyesi durumunda.

Tamamen orijinal gövde, motor, güç aktarma organları ve fabrika boyası ile gerçek bir koleksiyon otomobili olan 1998 Mercedes-Benz AMG CLK GTR efsanesinin; kullanım kılavuzu, servis kitapçıkları, anahtarları ve ilk yardım kiti de mevcut durumda.

GT modelinden alınan 6 ileri vitesli manuel şanzıman sayesinde aracın ışık hızında vites geçişi yapabildiği ifade ediliyor. 6.9 litre V12 motor ile araç gerçek bir canavar. İlk sahibi Almanya vatandaşı olan Hermann Eschemann olan araç, daha sonra ismi açıklanmayan Hong Kong’lu bir özel koleksiyoncuya satılmış. 12 yılın ardından ise araç şimdiki ABD’li sahibine ulaşmış. Aracın kilometre saati ise 1,500 kilometreyi gösteriyor.

En pahalı otomobil: Pagani Zonda HP Barchetta!

Dünyanın en pahalı otomobili ünvanı el değiştirmiş durumda. Pagani Zonda HP Barchetta uçuk fiyatı ile Rolls-Royce Sweptail elindeki ünvanı ele geçirdi. İşte, Pagani Zonda HP Barchetta fiyatı.

4.25 milyon dolar yani yaklaşık 21 milyon TL fiyatla RM Sotheby tarafından açık artırması açılan aracın çok daha yüksek bir fiyata satılması bekleniyor. Açık artırma 25 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.