DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Bu İyilikte Ben de Varım: Karma Sergi İzmir’de Dayanışmayı Buluşturdu

İzmir’deki Karma Sergi, dayanışmayı ve sanatla iyiliği bir araya getiriyor; bu iyilikte herkese yer var.

18.06.2026
A+
A-

Resim öğretmeni Tülay Apaydın önderliğinde Apeas Sanat öğrencileri tarafından hazırlanan Karma Sergi, İzmir Ticaret Odası Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluştu. 15-19 Haziran tarihleri arasında süren etkinlik, Lösemili Çocuklar Vakfı’na destek amacıyla gerçekleştirildi.

İzmir Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Tahir Özdemir, Genel Sekreter Prof. Dr. Mustafa Tanyeri ile Lösemili Çocuklar Vakfı Halkla İlişkiler Koordinatörü Gamze Berçin Edirne ve birçok ziyaretçinin katılımı serginin açılış törenini renklendirdi. Apeas Sanat’ın kurucusu Tülay Apaydın, sergideki her eserin yalnızca estetik birer çalışma olmadığını, dayanışma ve toplumsal duyarlılığın ifadesi olarak görüldüğünü vurguladı.

“Bu iyiliğe ortak olan sanatçılarımıza ve burada bulunan siz değerli misafirlere teşekkür ediyorum,” diye konuştu Apaydın. Açılışın ardından İzmir Ticaret Odası’na plaket takdim edildi ve sergi, katılımcılar ile konuklar arasında sıcak bir dayanışma köprüsü kurdu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.