DOLAR 32,5492
EURO 34,8565
ALTIN 2.438,56
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Bu hafta yayınlanan nasihat ettiğimiz 7 fragman Bu hafta yayınlanan fragmanlar aralarında 7’si uyarı çekiyor. Yeni fragmanlar ile gelecek yapımlar hakkında…

03.05.2020
A+
A-
Dizi ve filmlerden şarkı bulmanın yolları!

Neşeli bir şekilde dizi ve film izlerken bir anda kulağınıza hoş gelen bilmediğiniz fakat bulmaya çalışıp da bulamadığınız şarkılar kuşkusuz olmuştur. Bu yazımızda sizlere izlediğiniz dizi ve filmlerden şarkı bulmanın yolları neler onları göstereceğiz.

1. Lovecraft Country 

Get Out (Kapan) ve Hafıza (Biz) filmleriyle uyarı çeken yönetmen Jordan Peele’in yeni dizisi Lovecraft Country geliyor. Matt Ruff’un benzer adlı kitabından uyarlanan dehşet türündeki dizide 25 yaşındaki Atticus Black’in hayatına davetli olacağız. Atticus Black, George Amca ve arkadaşı Letitia ile beraber kayıp babasını bulmak için 1950’lerin Amerika’sında yolculuğa çıkacak. Lakin bu ufak ekip, ülkenin bir ucundan diğer ucuna gidecekleri yolculuk esnasında zencilere karşı gerçekleştirilen ırkçı atak ve fikirlerden de korunmaya çalışacak. J.J. Abrams’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin kadrosunda Jonathan Majors, Jurnee Smollett-Bell, ve Courtney B. Vance gibi oyuncular yer alıyor.

2. The Painter and the Thief

Sundance Film Festivali’nden Belgesel bölümünde Jüri Özel Ödülü şampiyon bu film 22 Mayıs itibariyle çevrimiçi platformda yayınlanacak. Filmde ise Çekyalı bir ressam olan Barbora Kysilkova’nın Norveç’in Oslo şehrinde düzenlenen sanat galerisinde yer alan eserleri çalınır. Eserleri çalan hırsızlar şipşak tespit edilir. Ama resimlerin nerede olduğu bir türlü bulunamaz. Bir vakit sonradan ise sanatkâr ve hırsız aralarında garip bir dostluk başlamasıyla işler değişir. Filmin yönetmenliğini ise Benjamin Ree üstleniyor.

3. Reno 911

İlk 6 sezonuyla belirtilmiş bir kitleye ulaşan polisiye parodi dizisi 7. sezonuyla birlikte yeni çevrimiçi platform olan 4 Mayıs tarihinde Quibi ekranlarında yayınlanacak. 2003’te yayınlanan ilk sezonuyla 2009’a değin Comedy Central’da yayınlanan bu dizi içerisinde, polis memurları çalan gülünç aktörlerin yer aldığı polis memurları aralarında geçen hikayeler parodi türünde anlatılıyor.

4. Homecoming 

2018’de yayınlanan ilk sezonuyla alkış toplayan Homecoming’in 2. sezonu 22 Mayıs’ta Amazon Prime Video’da yayınlanacak. Dizinin birincil sezonunda gizli bir devlet tesisinde çalışan insanların hayatının ve tesiste yaşananların anlatılıyor. 2. sezonda Janelle Monáe’nin dahil olacağı oyuncu kadrosunda Stephan James, Julia Roberts ve Bobby Cannavale gibi isimler yer alıyor.

5. Unbreakable Kimmy Schmidt 

Netflix’in sevilen dizilerinden olan Unbreakable Kimmy Schmidt yeni ve interaktif bölümü olan Kimmy vs. The Reverend, 12 Mayıs’ta yayınlanacak. Özel bölümde Daniel Radcliffe, Jane Krakowski, Ellie Kemper, Carol Kane ve Tituss Burgess gibi meşhur oyuncular yer alıyor.

6. Crossing Swords

Yaratıcılığını Robot Chicken’dan tanıdığımız John Harvatine IV ve Tom Root’un üstlendiği Crossing Swords adlı animasyon 12 Haziran tarihinde Hulu ekranlarında gösterilecek. Dizinin esas konusu ise, orta devir dönemlerinde kraliyet şatosunda, senelerdir fazla istediği şövalye yaveri görevine gelen iyi kalpli bir köylü Patrick’i anlatan bir yapım izleyeceğiz. Animasyonun seslendirme kadrosunda Nicholas Hoult, Luke Evans, Seth Green, Adam Ray, Tara Strong, Tony Işık Halkası, Alanna Ubach, Adam Pally, Yvette Nicole Brown, Maya Erskine, Breckin Meyer ve Wendi Mclendon-Covey yer alıyor.

7. Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill

Jerry Seinfeld’in yeni stand-up gösterisi 5 Mayıs tarihinde özel olarak Netflix ekranlarında yayınlanacak. Komedyanin New York’ta yer alan Beacon Theatre’da gerçekleşen bir saatlik stand-up şovu, ressam ismin gündelik hayata dair belirgin gözlemlerine yer verirken sıradanlığın içindeki komediyi açığa çıkarıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.