DOLAR 32,5242
EURO 34,8415
ALTIN 2.487,80
BIST 9.545,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Bu Gıda Vücuttaki Toksinleri Değil Ediyor

04.07.2020
A+
A-

Tükettiğimiz besinler vücudumuz için oldukça faydalıdır. Hatta istemediğimiz toksinlerde kurtulmak ve daha kendimizi daha dar hissetmeniz epeyce kolaydır. Bunun için soğan kürü kullanabilirsiniz. Bu kür 21 günde vücudunuzu toksinlerden arındırarak hastalıklara karşısında savaş açıyor.

SOĞANIN FAYDALARI NELERDİR?

Kanser, bağışıklık sistemi hastalıkları, eklem ağrıları, şeker hastalığı gibi birçok hastalığa savaş açan soğanın faydalarını bilmeyen yoktur. 21 günlük yapacağınız kür ile vücudunuzu tazeleye bilirsiniz. Yemek kültürümüzde manâlı yere sahip olan soğan ve sarımsak, derhal her öğünde yediğimiz besinlerin başında gelir. İçeriğinde soğan olmadan yapılan yemek adeta yoktur.

Soğan ve sarımsak, vitamin, mineral ve antioksidan içeriği ile tam bir afiyet deposudur. Soğan B6, C vitamini, folat ve potasyumdan varlıklı. Sarımsak ise yüksek miktarda fosfor, potasyum, kükürt, çinko, orta miktarda selenyum, A ve C vitaminleri ile eksik miktarda da kalsiyum, magnezyum, sodyum, demir, manganez ve B kompleks vitaminlerini içerir.

Soğan ve sarımsağın en kayda değer biyokimyasal özelliklerinden biri vücuttaki zehirli toksik maddeleri atmaya tezgâhtar olan antioksidan potansiyelidir. bununla birlikte soğan ve sarımsaktaki yüksek düzeyde C vitamini bağışık sistemini düzenler, kollajen yapımını ve doku tamirini artırır, demir emilimini sağlar. Soğan ve sarımsak kadınlarda menopoz sonrası ortaya meydana çıkan kemik erimesine karşı doğal çare sağlar.

SARIMSAK KÜRÜ NASIL YAPILIR?

21 gün baştan başa yoğurt ile beraber tüketeceğiniz ve özgün şifasından yararlanabileceğiniz bir kürdür. Bu kürün amacı karaciğeri tazelemek, bağışıklık sistemini takviye etmek ve kanser yapan tanıdık olmayan zararlı bileşiklerin detoksunu temin etmek. 1 kase en yapımı yoğurda 1 diş sarımsağı ezip, 1/4 kuru soğanı rendeleyip içine eksik dereotu, 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve eksik çekilmiş tane karabiber koyup çırparak hazırlayın.

İLİşKİLİ HABERLER Kahvaltıların Vazgeçilmezi: Soğanlı Yumurta Tarifi!

Kahvaltıların Vazgeçilmezi: Soğanlı Yumurta Tarifi!

Soğan Suyunun Faydaları Nelerdir? Nasıl Hazırlanır? Soğan Suyu Kürü Zayıflatır mı? Adet Söktürür mü?

Soğan Suyunun Faydaları Nelerdir? Nasıl Hazırlanır? Soğan Suyu Kürü Zayıflatır mı? Adet Söktürür mü?

Soğan Suyu Saçı Uzatır mı ?

Soğan Suyu Saçı Uzatır mı ?

Kapı Temizliği İçin Patates ve Soğan Kullanın

Kapı Temizliği İçin Patates ve Soğan Kullanın

İLİşKİLİ GALERİLER Soğanın İyi Geldiği Hastalıklar

Soğanın İyi Geldiği Hastalıklar

Her Gün Soğan Yerseniz Vücudunuza Bunlar Oluyor

Her Gün Soğan Yerseniz Vücudunuza Bunlar Oluyor

Soğanla Yaraları ve Ağrıları Geçirin!

Soğanla Yaraları ve Ağrıları Geçirin!

Frenk Soğanın Faydaları Nelerdir?

Frenk Soğanın Faydaları Nelerdir?

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.