DOLAR 32,3355
EURO 35,1531
ALTIN 2.241,72
BIST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 12°C
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C

Bu Ay Burcunuz Ne diyor? İşte 2021 Aralık Ayı Burç Yorumları

01.12.2021
A+
A-

Bugün 2021 yılının son ayına girdik. Koca bir yılın yorgunluğu ile karşıladığımız aralık ayında burçlarımız neler diyor? Alanında uzman astrologlar sizler için burçlarınızı yorumladı. İşte aralık ayı burç yorumları…

Bu ay büyük değişimler yaşayacak olan burçlar olduğu gibi temkinli adımlar atması gereken burçlar da var. Özellikle arkadaşlıktan aşka dönüşecek ilişkilerine sınır koyması gerekenler aylık burç yorumuna bakmadan adım atmamalı.


Koç
Bu ayın ilk iki haftası Koçlar için kritik geçecek. Daha az sinirli olmaya ve temkinli adımlar atmaya gayret gösterin. Bu ay yeni ortamlara girebilir, cesur kararlar verebilirsiniz. Hem iş hem özel hayatınızla ilgili büyük değişimler yaratacak kararlar alabilirsiniz. Seyahatler, eğitim ve yasal konular bu ay çok fazla gündeminizde olacak. Canınızı sıkacak olaylardan kaçınmaya çalışın.

Boğa
Boğalar bu ay kontrolsüzlükleri ve gereksiz fevri tavırları yüzünden baya zorlanacağa benziyor. Abartılı tepki ve tavırlar içerisinde olduğunuz bu süreçte her türlü ilişkilerinizde krizlere neden olabilirsiniz. Bu ay olabildiğince kontrollü ve soğukkanlı kalmanız gerekiyor. Ay sonunda kaderin size bir sürprizi olabilir, şans ve fırsatlar yolunuza dökülebilir.

İkizler
İkizler aralık ayına değişimlerle giriyor. Var olan düzeniniz ters dönebilir, paniklemeyin bu farklılık sizler için yeni fırsatlar doğuracak. Bu ay hayatınıza giren insanlara dikkat edin, bir ömür birlikte olabilirsiniz. hem bu ay hem de önümüzdeki iki ay içeresinde ekonomik olarak biraz yorulabilirsiniz. Bu ay içerisinde alım-satım yaparken dikkatli olun.

Yengeç
Bu ay Yengeçler ilişkilerinden muzdarip olacak gibi… Partnerinizle yaşayacağınız sürtüşmeler ve gerilimleri bu kez içinize atmamayı tercih edin. Enerjinizin düşüklüğünden şikayetçi olacağınız bu ayın da geçip gideceğini unutmayın. Kişisel gelişimiz için eğitimler alabilir ve beklediğiniz atama ve tayin haberlerini alabilirsiniz.

Arslan
Bu ay Arslanlar ekonomik konularda kendilerini güvende hissetmek isteyebilirsin ama harcamalarınızı kısmazsanız bu süreç sizler için yorucu olabilir. Aşk hayatınızda ise oldukça keyif alacağınız bir aydasınız. Spora ve kendinizi geliştirmek için eğitimlere başlamak için iyi bir dönemdesiniz.

Başak
Bu ay Başaklar iş hayatında hareketli bir tempoya girmiş olacak. Bu ay daha az stresli ve daha az olumsuz olmaya çalışın. İddialı sözlerden ve büyük kararlar almaktan kaçınmanız gereken bir ay olacak. Taşınma planlarınız varsa bu ay içerisinde hayata geçirebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyen Başaklar için bu ay şanslı olabileceklerini hatırlatmakta fayda var.

Terazi
Teraziler bu ay gereksiz harcamalardan kaçınmalı ve abartılı harcamalar yapmamalısınız. Kıskançlık, takıntı gibi konulardan uzak kalmaya çalışmalısınız. Bu ay inatlaşmalar ve gerilimler sık sık sizi bulabilir o yüzden dengenizi korumaya çalışın. Geçmişin tozlu sayfaları bu ay yeniden aralanabilir, ağzınızdan çıkanlara dikkat etmek geleceğiniz için olumlu olabilir.

Akrep
Akrepler bu ay aile ilişkilerinde temkinli hareket etse iyi olur. Yakın ilişkilerinizde aşırılık, abartılar, düşüncesizce atılan adımlar ve gösterilen tavırlar ilişkilerinizi yıpratabilir. Bu ay girişeceğiniz işlerden karlı çıkma olasılığınız çok yüksek. Maddi kazançlar sağlayacağınız fikirlerinizi hayata geçirebilirsiniz.

Yay
Yaylar bu ay öfkeyle veya anlık heveslerle hareket etmediğiniz sürece atacağınız adımlar size uzun vadede kazandırabilir. Geçtiğimiz aylarda cesaret edemediğiniz her şeyi bu ay hayata geçirecek enerjiniz olacağa benziyor. Bu ay Yayların kendilerine olan güvenleri yüksek ve pozitif oldukları bir ay olacak.

Oğlak
Aralık ayının başında önce arkadaşlık ilişkilerinde değişen dengelerle sarsılan Oğlaklar ilerleyen günlerde finansal konularda kazanan taraf olacaklar. Bu ay ruh sağlığınızı iyileştirmeye odaklansanız daha güzel olacak. Bu ay seyahat planlarınıza en sevdiğiniz yerleri tekrar gitmeyi ekleyebilirsiniz.

Kova
Kovalar bu ay ani kararların ismi olacak. Uzun zamandır hayata geçirmeyi istedikleri halde bastırdıkları tüm duyguları ve fikirleri bu ay gerçekleştirecek. Bu ay enerji patlaması yaşayan Kovaların artan enerjilerini spor yapmaya ve seyahat etmeye ayırmalarını öneririz. Aralık ayı boyunca sosyal ilişkiler, dostluklar ve iş anlaşmaları ön planda olacak.

Balık
Bu ay Balıkların yasal kazanç ayı olacak gibi duruyor. Eğitim sürecinizin sonuna gelmişseniz mezun olabilir ya da kendinize yeniden yepyeni bir eğitim hayatı açabilirsiniz. Bazı Balık burçları bu dönemde eğitim aldığı alanı değiştirebilir, akademik kariyere dair planlamalar yapabilir. Etrafınızdaki insanların düşünce ve tavırları sizin tavırlarınızı ve tercihlerinizi belirleyebilir veya etki edebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.