DOLAR 32,3660
EURO 34,7794
ALTIN 2.410,07
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Breaking Bad beyaz perdeye göz mü kırpıyor?

07.11.2018
A+
A-

Dizi basınınında yer alan iddialara göre Breaking Bad ve Better Call Saul‘un yapımcısı Vince Gilligan, Walter White’ın öyküsünü anlatacak bir film üzerinde çalışmaya başlamış bile.

Filmin konusunun Walter White‘ın suç dünyasına girişini mi ya da hayatının bir başka anını mı ele alacağı henüz bilinmiyor. Dizinin çekildiği yer olan Albuquerque’da yayın yapan bir gazeteye göre filmin üzerinde duracağı konu “kaçırılmış bir adamın özgürlük mücadelesi” şeklinde dile getirilmiş.

Dizinin yapımcısı olan Sony Pictures Television‘a, muhtemel film için yöneltilen sorular şimdilik cevapsız kalmış görünüyor.

Bir kimya öğretmeninin akciğer kanseri olduğunu öğrendikten sonra hayatı sorgulaması, geride eşine ve engelli oğluna hiçbir şey bırakamayacak olması Walter White’ın gitgide “Heisenberg“e dönüşmesine neden olur.

Sakin ve yardımsever bir öğretmenin suç dünyasında adından söz ettiren bir karaktere dönüşmesi, bu dönüşüm esnasında kendi ailesi ve çevresiyle yaşadığı ilişkiler Breaking Bad dizisinin IMDB listelerinde en iyi 2. dizi olmasını sağlayan unsurlardı.

Film iddialarının gerçek olup olmadığını ise zaman gösterecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.