DOLAR 32,2050
EURO 35,1233
ALTIN 2.472,46
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 23°C

2021 BMW 4 serisi görüntülendi

19.10.2019
A+
A-

Tamamen kamuflajlı şekilde görüntülenmiş olsa da, otomobil hakkında birçok bilgiye sahip olmak mümkün.

Test edilen modelin 2 kapılı olmasından BMW 4 Coupe olduğunu anlayabiliyoruz. Otomobilin arka aydınlatmalarında BMW’nin BMW 8 serisi ile başlattığı yeni tasarım dilinin etkili olduğunu görebiliyoruz.

Ön aydınlatmaları ise yeni BMW 3 serisine oldukça benzer bir tasarımla gelecek gibi gözüküyor.

Yaklaşık 5 dakika uzunluğundaki videoda 2021 BMW 4 serisi, tam kamuflajlı şekilde Nürnburgring Pisti‘nde test ediliyor. Keskin sayılabilecek virajlardaki dönüşleri ile oldukça keyifli bir otomobil olacağına kesin gözüyle bakabiliriz.

Mercedes-Benz uygulamasında kritik hata keşfedildi!

Otomobil şirketleri kullanıcların kullanımını kolaylaştırmak için çalışmalar yapıyor. Ancak bu çalışmalar bazen felakete dönüşebiliyor. Mercedes-Benz uygulaması kritik bir hata ile gündemde.

Otomobilin ön kısmında bulunan ve BMW’nin kemikleşmiş simgelerinden birisi olan panjur tasarımı, önceki nesil BMW 4 serisine göre daha büyük gözüküyor.

Alman otomotiv devi BMW’nin merakla beklenen otomobili olan yeni BMW 4 serisinin teknik detayları ve fiyatı hakkında herhangi bir sızıntı bulunmuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.