DOLAR 32,2147
EURO 35,0183
ALTIN 2.510,98
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Bozyazı İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü, Yılın Kareleri oylamasına katıldı

Bozyazı İlçe Emniyet Müdürü Ömer Ceylan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Gedik Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023’e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı. Ceylan, makamında, AA foto muhabirleri ile …

13.01.2024
A+
A-

Bozyazı İlçe Emniyet Müdürü Ömer Ceylan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Gedik Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023’e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı.

Ceylan, makamında, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin 2023 yılı boyunca yurt içi ve dışında çektiği, “Haber”, “Çevre ve Yaşam” ve “Spor” ile bu yıla özel eklenen “Deprem: Umut” ve “Gazze: Kanıt” kategorilerindeki 147 fotoğrafı inceledi.

“Haber” kategorisinde Lefty Damian’ın “Yangından Kaçarken” adlı fotoğrafını oylayan Ceylan, “Çevre ve Yaşam”kategorisinde Sergen Sezgin’in “Kaçış”, “Spor” da ise Dursun Aydemir’in “Dünyanın sultanları” fotoğrafına oy verdi.

Ceylan, “Deprem: Umut” kategorisinde Aytuğ Can Sencar’ın “Hayata Tutunan”, “Gazze: Kanıt” kategorisinde ise Belal Khaled’in “Haykırış” fotoğrafını seçti.

Oylamaya sunulan fotoğraflar arasında tercih yapmakta zorlandığını dile getiren Ceylan, emeği geçen AA çalışanlarına teşekkür etti.

Bozyazı Milli Eğitim Müdürü Aziz Gedik de “Haber” kategorisinde Mahmut Serdar Alakuş’un “Gökyüzü akrobasisi”, “Çevre-Yaşam”da Hussain Ali’nin “Balondan Hayaller”, “Spor” kategorisinde de Sergei Gapon’un “Sahada isyan” başlıklı fotoğraflarını oyladı.

Gedik, “Deprem: Umut” kategorisinde Arif Hüdaverdi Yaman’ın “Geriye bakmadan” fotoğrafını, “Gazze: Kanıt” kategorisinde de Ashraf Amra’nın “Yanımda ol anne” isimli fotoğrafını seçti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler.com

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.