DOLAR 32,3654
EURO 34,9610
ALTIN 2.325,42
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Boğazdaki Nodüllere Ne İyi Gelir?

09.06.2020
A+
A-

Boğazdaki nodüllere ne iyi kazanç? Boğaz bölgesinde ortaya meydana çıkan nodül çoğu kişi için korkutucudur. Fakat böyle durumlarda hiçbir şekilde panik yapmaya gerek yok. Çünkü bunların büyük bir kısmı iyi huyludur. Ayrıca değişik yöntemlerle bundan kurtulma şansı her daim vardır.

Boğaz Nodülü Nedir?

Boğaz nodülü; tiroid içindeki hücrelerin çok ani bir biçimde çoğalmasından dolayı ortaya çıkar. Bunların ansızın fazla türü vardır. Bilhassa yaşlı olanların vakit içinde sıvılı bir kist halini alması olasıdır. Sayıları ise çeşitlilik gösterir.  Genel Olarak bunların kanserli bir gözenekli olan içermemesi en büyük özellikleri aralarında dikkat çeker.

Boğaz Nodülüne İyi Gelen Şeyler Nelerdir?

Boğazdaki nodüllere ne iyi gelir: Bu rahatsızlık için özel olarak hazırlanan kür son derece başarılı bir biçimde netice veriyor. 1 litrelik suyun içine tam 21 adet cevizi kırdıktan sonra atın. Suyun mutlaka ph değerinin 7.5 olması gerekiyor. Bunun ardındaki mevcut karışımın bir kavanoz içine koyulması lüzumlu. Ama hiçbir şekilde bunun güneş almaması uyarı edin. Bu yüzden folyo ile kapatmalısınız. 7 gün her tarafında böyle bekleyin. Zamanın dolmasıyla beraber içinden tek bir ceviz içini açın. bununla birlikte karışımın suyundan bir fincan olacak şekilde derhal alın. Sabahları kahvaltı yapmadan önce bunu güzelce için ve çıkarmış olduğunuz cevizi de yiyin. Karışım sona erene değin mevcut işlemi devam ettirin. Böylelikle sorundan kurtulacaksınız. Boğazdaki nodül tedavisi için aynı zamanda dereotunun da seçim edilmesi mümkündür. Bunun uzun vadeli bir kür olduğunu derhal söylemek lüzumlu. Çünkü bütün 3 aylık bir zaman baştan başa kullanmak şarttır. Bir çorba kaşığı kadar dereotunu azıcık çiğneyin. Arkasından bunu suyla beraber yutun. Bunu her öğünden önce ve en düşük 15 dakika sürecek dek yapın. Nodüle iyi gelen şeylerin içinde gerçek olarak aşina ceviz yağı da var. Kullanımı konusunda dikkat edilecek birtakım hususlar var. Buna tarafından gece yatmadan önce bu yağı, tiroidin olduğu yere fazla sert olmayacak bir biçimde sürmeniz gerekiyor. sonra ilgili bölümü bir streç filmle kapatın. Bu işlemin tam 20 gün boyunca hiçbir kesinti olmadan yapılması lüzumlu. Arkasında sadece bir hafta olacak şekilde ara verin. Toplamda üç ay sürmesi gerekir.

Boğazdaki nodüle ne iyi kazanç: Yeniden cevizin kullanıldığı ve son derece kısa bir vakit dilimi içinde netice veren bir öteki kür doğru de sorununun çözümü konusunda üstünlük sağlayabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan şey ise toplamda 50 adet ceviz. Bunun içinde yer alan ve perde olarak tanıdık iç kabukları alın. sonra bir litrelik suyun içine koyun. Ağzını çok sıkı bir biçimde kapatmanız lazım. Bir haftanın ardındaki yapılacak olan şey ise yine sudan içmek olacaktır. Bunu bir fincan ile yapın. 20 gün boyunca uygulanmalıdır.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.