DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

BODRUM’DA İNŞAATI DURAN HASTANENİN MÜTEAHHİTİ ALİŞAN’IN OĞLUNUN KİRVESİ ÇIKTI

04.08.2020
A+
A-

Geçtiğimiz Yıl hizmete girmesi planlanan hastanede inşaatında şimdilerde in, cin top oynuyor.

DEVLETTEN ÖDENEK ALAMADI HASTANE HAYALETE DÖNÜŞTÜ

Bodrum’da yapımı yarım bırakılan devlet hastanesi inşaatının müteahhiti olarak
Ankaralı bir şirket olan iş adamı Musa Akar’ın sahibi olduğu DİY-MAR İnşaat gözüküyor. Peki hastane inşaatın durma sebebi olarak gösterilen gerekçe neydi?

YÜKSELEN DOLAR VE EURO ARTIŞI BODRUM’U HASTANESİZ BIRAKTI

İddialara göre; Google’a firmanın adını yazdıgınız zaman bugüne kadar devletten bir çok ihale aldığı görülen DİY-MAR İnşaat hastane yapımını devam ettirdiği süre içerisinde gelen yüksek Dolar ve Euro artışıyla bir hayli yükselen maliyetlerin farkını devletten talep ediyor ve istenen fark DİY-MAR İnşaat’a ödenmiyor. Aynı zamanda İnşaat firması DİY-MAR, ödenek alamadığı gerekçesi ile de 2019’da bitmesi gereken hastane inşaatının yapımını maddi zorluklardan dolayı durduruyor. Bodrumlular, böylelikle yılan hikâyesine dönen ve yarım bırakılan hastanenin bir an önce bitmesini bekliyor.

HASTANENİN MÜTEAHHİTİ SANATÇI ALİŞAN’IN OĞLUNUN KİRVESİ ÇIKTI

Hastane İnşaatının bitmemesini Maddi zorluklar olarak gerekçe gösteren DİY-MAR İnşaatı biraz araştırınca şirketin otel, petrol ve maden sektörlerinde önemli biri yeri olduğu görünüyor.

DİY-MAR İnşaatın internet sitesine girdigimiz zaman, Yönetim Kurulu Başkanı olarak Musa Akar ismi yer alıyor. Medyadan uzak bir hayat yaşayan Akar ailesinin medyaya en yakın ismi Musa Akar’ın şirketlerinin başında olan oğlu iş adamı Remzi Akar ismi ise cemiyet hayatına uzak bir isim olmadığı karşımıza çıkıyor. İş adamı Remzi Akar’ın şarkıcı Alişan’ın oğlu Burak’ın kirvesi olduğu ortaya çıktı.

Alişan’ın sosyal medyada yaptığı paylaşımda yakın dostu Remzi Akar’a övgü dolu sözler söylemesi dikkat çekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.