DOLAR 32,2588
EURO 35,0619
ALTIN 2.467,59
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Böbrek taşı döktürmeyen elektrikli scooter! Elektrikli scooter Glafit X-Scooter özellikleri ile dikkat çeken bir model oldu. Biz de CES 2020’deki…

07.01.2020
A+
A-

Evofone sponsorluğu ile katıldığımız CES 2020 ’de ilginç bir standı ziyaret ettik. Sahip olduğu tasarım özellikleri ile dikkat çeken scooter, motosikletlerin pabucunu dama atabilecek özelliklere sahip.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Glafit X-Scooter özellikleri

Motosiklet ve elektrikli scooter modellerinin özellikle çukurlardaki performansı son derece önemli. Sürüş sırasında kullanıcının konforu, bir çukura girilmesiyle bozulabiliyor. X-Scooter da 12 inçlik ön ve 10 inçlik arka tekerleği ile sürüş sırasında bu konforu ayarlıyor.

Hem başarılı bir denge hem de kullanım kolaylığı sunan scooter, çukurlarda ve düz olmayan zeminlerde başarılı bir performans sergiliyor.

Kolayca katlanabilen scooter, akıllı özelliklerle de donatılmış durumda. Akıllı telefon uygulaması ile bağlanıldığında kalan pil gücü ve gidilen yol mesafesi görülebiliyor. Anahtar paylaşım özelliği de bir diğer önemli özellik. Bu sayede scooter, başkalarıyla da paylaşılabiliyor.

48V pil ile gelen modelin yaklaşık 40 kilometrelik menzili bulunuyor.

X-Scooter’ın üzerinde bir USB girişi bulunuyor. Bu sayede akıllı cihazlar şarj edilebiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.