DOLAR 32,3330
EURO 34,7527
ALTIN 2.394,23
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Bizim hikayemiz çok masum

15.12.2018
A+
A-

“İkizler Memo-Can” ile her cumartesi Kanal D ekranındasınız. Size projeyi kabul ettiren sebep neydi?

– Öncelikli sebebim Türker İnanoğlu ile çalışacak olmamdı. Kendisine de söyledim bunu. Türker İnanoğlu, 60 yılı aşkın deneyimiyle, kendi alanında ülkenin en önemli insanlarından biri. Açıkçası onun tecrübelerinden yararlanmak istedim. İkinci olarak da hikayenin şiddet, nefret, entrika ve siyaset içermiyor oluşu hoşuma gitti. Bazılarına klişe gelebilir ama bizim dizinin hikayesi en azından masum.

Her hafta yükselen reytingleri ile kısa sürede adını zirveye yazdırdı “İkizler Memo-Can”. Sizce bunun sırrı ne?

– Çok çalışmak diyebilirim. Epey yoruluyoruz ama titiz çalışıyoruz. Belli bir üslup oturttuk ve o doğrultuda ilerliyoruz. Ekipte de herkes üzerine düşeni layıkıyla yerine getirince sonuç bu oluyor.

Canlandırdığınız Osman karakterinden bahsedelim biraz. Nasıl biri Osman?

class=’cf’>

İşimi şansa bırakmam

  Set dışında neler yapıyorsunuz?

– Setten dolayı kendime ayırabildiğim zaman çok kısıtlı. O yüzden genellikle evde zaman geçiriyorum. Bir de Kadıköy Balık Pazarı’na gidip mutfak alışverişi yapıyorum.

Moraliniz bozuk olduğunda size ne iyi gelir?

– Genelde kafamı dağıtmaya çalışırım. Çok sık dinlemediğim türde bir müzik açıp, beni oyalayacak şeylerle uğraşırım. Yazı yazarım. Öyle çalakalem, aklıma ne gelirse… Baktım olmuyor, o zaman bir dostumla dertleşirim.

Şansa inanır mısınız?

– İnanırım ama işimi şansa bırakmam.

Olmazsa olmaz dediğiniz bir şey var mı?

– İyi kalpli, vicdanlı ve dürüst olmak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.