DOLAR 32,5168
EURO 34,7889
ALTIN 2.421,88
BIST 9.721,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Bithumb, kripto kiosku işine giriyor!

11.03.2018
A+
A-

Bithumb, TouchpadTouchbone ve Bithumb Cache olarak adlandırılan üç hizmet başlattı. İşletmelerin büyüklüklerine ve kart gereksinimlerine göre işletme sahiplerine bu hizmetlerle seçenekler sunuyor.

Daha küçük işletmelerin Bithumb’ın ürünlerini kullanmasına yardımcı olmak için büfeler için kiralama maliyetleri, diğerlerinin fiyatından yüzde 10 daha az olacak.

Bunların yanında, kiosktaki üçüncü hizmet olan Bithumb Cache, müşterilerin Bithumb hesaplarını kullanarak kiosktan para işlemleri yapmalarını sağlayacak.

Bithumb’dan yapılan açıklama şöyle:

“Kiosk sistemine girmemiz, küçük işletme sahiplerine önemli faydalar ve düşük maliyetli kiralama hizmetleri sunmak anlamına geliyor. Ortaklığımız aracılığı ile Blockchain teknolojisine dayalı çeşitli sektörlerde çalışmaya ve küçük işletmeler için çözümler sunmaya devam edeceğiz.”

Bithumb, dünya çapında 5. en büyük işlem hacimli borsa

Bithumb, CoinMarketCap‘ten alınan verilere göre işlem hacmine göre global olarak 5 numarada yer alıyor. Günde 732 milyon dolarlık işlem bu borsa üzerinden yapılıyor.

Ayrıca bu ayın başında, Avustralya kripto borsası Bitcoin.com.au, Avustralya çapında 1.200 gazete bayisinin iPad mini üzerinden kripto satmasına olanak sağlayacak bir sistemi başlatarak kripto para birimlerini ve küçük işletmeleri bir araya getirmişti.

:: Kripto paraların hayatımızın her noktasında kullanılacağına inanıyor musunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.