DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Bitcoin’de sert düşüş yaşanıyor!

15.03.2018
A+
A-

Bitcoin fiyatı, yaklaşık 8.000 dolar seviyesinde işlem görüyor. Ancak Bitcoin, 7.700 dolar seviyesine kadar düştü. Şu an ise toparlanmaya çalışıyor.

Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin, son 24 saatte %8 ile %10 arasında bir düşüş yaşadı.

Bitcoin fiyat endeksi

Piyasa durumu, bu hafta görülen pazar zayıflığının devam ettiğini vurgular nitelikte. Çarşamba günü yaptığımız haberde, Google’ın Bitcoin reklamları üzerinde aldığı karar, Bitcoin’de anlık düşüşe neden olmuştu.

Kripto para birimlerinin yaşadığı düşüş de devam ediyor. Şubat ayı ortasından bu yana ilk kez 600 doların altına düşen Ethereum, günlük olarak da yüzde 4’lük bir düşüş yaşadı.

Kripto para dünyasında %25’e varan düşüşler yaşanıyor

Bir başka kripto para birimi olan NEM, günlük olarak %25 oranında düşüş yaşadı. Market çapı sıralamasında 12. sırada olan NEM, büyük bir darbe gördü.

Ünlü kripto para birimlerinden Ripple ise günlük olarak %8 oranında değer kaybetti. Ripple’ın birim fiyatı şu an 0.7 dolar civarında. Ayrıca Ripple, market çapları sıralamasında 3. durumda.

OnChainFX’ten elde edilen veriler ise, piyasadaki en büyük 20 kriptonun son 24 saat içinde yüzde 10 civarında ve üzerinde düşüş yaşadığını ortaya koydu.

Bu, 6 Şubat’tan beri gördüğümüz en kötü tablo.

:: Bitcoin sizce düşmeye devam eder mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.