DOLAR 32,2000
EURO 34,7755
ALTIN 2.436,43
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Bitcoin Yükselişe Geçti, Altcoin Analisti 4 Altcoin İçin Beklentilerini Paylaştı

Bitcoin fiyatları yükselişe geçerken, bir altcoin analisti 4 farklı altcoin için beklentilerini paylaşıyor. Yatırımcılar için değerli analiz ve öngörüler burada!

11.04.2024
A+
A-

Bitcoin halving etkinliği yaklaşırken, kripto para piyasası yeninden güç belirtileri göstermeye başladı. Lider kripto Bitcoin bir süre altında seyrettikten sonra 70 bin dolar eşiğini geçmeyi başardı. Altcoin’ler de BTC’nin toparlanmasıyla kuzey yönünde adım atıyor.

Bitcoin Yükselişe Geçti, Altcoin Analisti 4 Altcoin İçin Beklentilerini Paylaştı

Altcoin Sherpa: FTM Coin İyi Performans Gösterecek

Altcoin Sherpa: FTM Coin İyi Performans Gösterecek

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasa geri çekilmenin ardından yukarı yönlü ivme kazanmak için mücadele ediyor. Bu ortamda, Altcoin Sherpa takma adlı analist, Fantom’un (FTM Coin) mevcut değerinden %15’ten fazla yükseleceğini söylüyor. Ancak grafiğine göre analist, Fantom’un 1,15 dolara yükselmeden önce 0,80 dolar civarında Fibonacci geri çekilme seviyesine düşeceğini öne sürüyor.

Analist, CORE ve ENA İçin Geri Çekilme Sonrası Yükseliş Bekliyor

Analist, CORE ve ENA İçin Geri Çekilme Sonrası Yükseliş Bekliyor

Analist, Fontom’dan sonra Ethena’ya (ENA) bakıyor. ENA, Ethena Labs’ın DeFi protokolünün yönetişim tokeni. Analist, ENA fiyatının 1,24 dolar seviyesi civarında bir konsolidasyon döneminden sonra patlayacağını tahmin ediyor. Analist, Core (CORE) için yukarı yönlü bir hareketten önce bir geri çekilme bekliyor. Core, Bitcoin’in (BTC) PoW ağının avantajlarından yararlanan bir katman-1 Blockchain.

OM, Bu Seviyenin Altında İyi Bir Alım!

OM, Bu Seviyenin Altında İyi Bir Alım!

Son olarak analist, Mantra (OM) üzerinde yükselişini sürdürdüğünü söylüyor. Mantra, gerçek dünya varlığı (RWA) tokenizasyonuna odaklanan bir kripto projesi. Analist, OM için şu görüşlerini paylaşıyor: “OM: Her zaman 0,50 doların harika bir alım olacağını düşündüm. Ancak, henüz gelmedi. Burada biraz korkutucu bir alan var, ama bir RWA oyunu olarak hala yükselişteyim.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.