DOLAR 32,5696
EURO 34,9577
ALTIN 2.423,62
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Bir Zamanlar Çukurova 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm heyecan doluydu!

14.10.2018
A+
A-

Bir Zamanlar Çukurova dizisi geçtiğimiz perşembe akşam 5. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde tansiyon yine oldukça yüksekti, aklı fikri Yılmaz’da olan Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftliği terk etti. Son bölümünün tamamlanmasının ardından gelecek hafta neler olacağı şimdiden merak konusu oldu. İşte, konuya ilişkin merak edilen ayrıntılar…

1970’li yılların Adana’sında geçen bir dönem dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova’nın gelecek hafta perşembe akşamı yayınlanacak 6. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden takip edebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova’nın dün akşam yayınlanan son bölümünde; Züleyha’ya rüya gibi bir hayat bahşettiğini düşünerek karşısında mutlu bir kadın görmek isteyen Demir, onun buğulu gözlerini gördükçe çılgına dönecek. Aklı fikri Yılmaz’da olan Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftliği terk ediyor. Züleyha’nın konakta yokluğunu fark eden Demir ise adeta ateş püskürüyor! Artık sabrını koruyamayan Demir’in, Züleyha’ya el kaldıracak kadar gözü dönecek ve Züleyha’nın kaçışı, Demir’in hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkartacak. Hünkar, bu yaşananlardan çok tedirgin. İçine düştüğü durumdan hem korkuyor hem de endişeleniyor. Bir sonraki adımını nasıl atacak? Hem Züleyha’sına kavuşmak, hem de Demir ve Hünkar’dan hesap sormak için hapisten kaçan Yılmaz gördüğü manzara karşısında ne yapacak? Züleyha için elini yeniden kana bulayacak mı?

DİZİNİN GENEL HİKAYESİ

class=’cf’>

1970’li yıllarda, İstanbul’da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana’da Çukurova’nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.