DOLAR 32,2204
EURO 34,7153
ALTIN 2.454,71
BIST 10.290,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 21°C

Bir YouTuber’ın CoD: Black Ops Cold War’daki Rekor Denemesi, Oyun Hatası Nedeniyle Yarıda Kaldı

19.11.2020
A+
A-

Oyun odaklı içerikleriyle 4,6 milyon aboneye ulaşmış olan popüler YouTube kanalı NoahJ456, dün gece yayınlamış olduğu bir video ile Call of Duty: Black Ops Cold War’ın zombi modunda dünya rekoru kırmak üzereyken oyunun buna nasıl izin vermediğini gösterdi.

Oynayanlar bilecektir; Call of Duty: Black Ops Cold War’ın zombi modu 20. seviyeye geldiğinizde bile kendinizi başarılı sayabileceğiniz kadar zor bir mod. NoahJ456’nın amacı ise 256. turu tamamlayıp moddan güvenli bir şekilde çıkmayı başaran ilk oyuncu olarak dünya rekoru kırmaktı.

youtuber

NoahJ456, modu tek başına oynamasına rağmen 208. tura kadar gelerek zaten inanması zor bir başarıya imza attı ancak onun hedefi dünya rekoru olduğundan hız kesmiyordu. NoahJ456’nın hızını kesen, oyunun kendisi oldu.

5 saat 47 dakikalık yorucu maratonun ardından 208. tura gelen NoahJ456, Zebra 112 Vicious Stallion hatası ile karşılaştı. Oyun devam ederken ekran kısa süreliğine dondu, ardından bir süre siyah ekranla karşılaştı ve nihayetinde de hata mesajı ekranda gözüktü. Neredeyse 6 saat uzunluğundaki rekor denemesi, basit bir sunucu hatası nedeniyle yarıda kaldı.

twitter

Tahmin edebileceğiniz gibi NoahJ456, rekor denemesinin oyun kaynaklı olarak başarısızlıkla sonuçlanması nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadı ve tepkisini Twitter hesabından paylaştığı “F.” harfi ile gösterdi. 

İyi haber -NoahJ456 için değil- YouTuber’ın karşılaşmış olduğu Zebra 112 Vicious Stallion hatasının son derece nadir görülüyor olması. Şu ana kadar forum sitelerinde ilgili hata ile ilgili sadece birkaç şikayet var. Muhtemelen bu kişiler arasında hata ile en talihsiz şekilde karşılaşan NoahJ456 oldu.

Noah’ın dünya rekoru kırmaya koşarken sunucu hatası aldığı video (17:40)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.