DOLAR 32,3702
EURO 34,7254
ALTIN 2.392,78
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Bir sonraki gözde diziniz Spotify’da olabilir!

22.06.2020
A+
A-

Spotify karantina sürecinden olumlu etkilenen şirketler aralarında yer alıyor. Her geçen gün kullanıcı sayısını artırmaya devamlı platform daha çok yeni birkaç uzlaşma yaptı. Bu anlaşmanın ardındaki hisse senetlerinde kayda değer yükseliş görüldü. Bu yükselişin sebebi Kim Kardashian West, Warner Bros ve DC Comics üçlüsüyle yaptığı podcast anlaşmaları. 

Spotify Warner Bros ve DC Comics ile anlaşmasını yayımladığı blog yazısında da belirttiği üzere, mevcut karakterlere ve halihazırda hikayesi sevilmiş karakterlere dayalı anlatımlar üretecek. Bunun yanı sıra, iki kurum da orijinal imzası adı aşağı yeni diziler oluşturmak için Spotify ile işbirliği yapacak.

Bunu duyan süper kahraman hikayesi tutkunları da oldukça heyecanlandı. Kuşkusuz tek heyecanlanan izleyici ve dinleyiciler yok, yatırımcılar da olmuş gibi duruyor. Spotify hisseleri bu son gelişme ile birlikte son üç ayda yüzde 86 çoğaltma gösterdi.

Popüler müzik ve podcast dinleme platformu son birkaç ay içinde manâlı transferler ve işbirliklerine imza atıyor. Mayıs ayında ünlü komedyenlerden Joe Rogan’ı podcast tarafına aktarma eden Spotify, Kim Kardashian West, Warner Bros ve DC Comics gibi çeşitlendirdiği işbirlikleriyle içeriklerini zenginleştirmeyi hedefliyor. 

Spotify’ın bu anlaşmasıyla birlikte, Batman ve Joker gibi sevilen karakterlerin podcast yayınlarının dizi tadında olacağını duyurdu ve Warner Bros’un ikonik karakterleri için de ayrı ayrı podcast yayınları olabileceğinin altını çizdi.

Anlaşmaya göre Spotify işin pazarlama, reklam ve dağıtımını üstlenecek, içerik üretimi kısmı Warner Bros’un dijital stüdyosu olan, Blue Ribbon Content tarafında olacak. Bakalım, bu noktada Spotify bu işten ne kadar kârlı çıkacak?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.