DOLAR 32,1819
EURO 34,8932
ALTIN 2.493,46
BIST 10.913,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 22°C

Bir sonraki görüntülü sohbetiniz için farklı bir şeyler denemeye hazır mısınız?

14.04.2020
A+
A-

İtiraf ediyoruz, bazı renkler mükemmel bir makyaj görünümü için oldukça garip ve zor görünüyor! Ancak en azından bir süre daha evde geçireceğimiz bu vakti, daha önce kullanmayı hiç hayal etmediğimiz tüm renkleri test etmek için iyi bir zaman haline getirebiliriz. Ayrıca, cesur göz farı görünümleri 2020 yazı için büyük bir makyaj trendi!

Kaçırılmayacak indirim fırsatlarından yararlanmak için tıklayın

Dudak ve gözler

Dudak ve gözler

Makyajın altın ve değişmeyen kurallarından biri göz ve dudak makyajı dengesi! Ancak bu sezon ezberler bozuluyor. Hem dudaklar hem de gözler aynı canlı renkleri kullanarak daha belirgin hale getiriliyor. Renk seçimi ise cilt tonunuz ve tercihinize bağlı!

Turkuaz

Turkuaz

Bu soğuk renk, aslında günlük makyajınıza girebilecek kadar ‘cool’ bir seçim. Makyajınızdan kıyafetinize ufak göndermeler yapmaktan çekinmeyin.

Yeşil tonları

Yeşil tonları

Yeşil tonları aslında uzun zamandan beri hayatımızda. 2000’lerin başlarında yeşil göz kalemi trendi ile hayatımıza girmiş bu akım adeta renkli gözlü olmayı mümkün kılıyor!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.