DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Bir Profesör, Uzaylıların Var Olduğunu ve ABD ile Anlaştığını Savundu

08.12.2020
A+
A-

Onlarca yıldır dünyanın en çok tartışılan ve komplo teorilerine de konu olan uzaylılarla ilgili dikkat çekici bir çıkış geldi. Eski İsrail uzay güvenlik şefi Prof. Haim Eshed tarafından yapılan bir açıklamada, uzaylıların gerçekten var oldukları ancak insanların buna hazır olmadıkları için ortaya çıkmadıkları ifade edildi.

87 yaşındaki Eshed, bunları çok daha önceden bildiğini ancak koşulların uygun olmadığını söylüyor. Bildiklerini yıllar önce anlatması durumunda kendisine deli gözüyle bakılıp, hastaneye yatırılabileceğini ifade ediyor. Artık kaybedecek de bir şeyinin kalmadığını söyleyen Eshed, insanların uzaylılara bakışlarının da değiştiğini, bu yüzden de bildiklerini anlatmaya karar verdiğini belirtiyor.

“Uzaylılar, ABD ile iş anlaşma imzaladı”

Uzaylı iddiası

Eshed’e göre uzaylılar, ABD ile bir anlaşma imzaladılar. Bu anlaşmanın konusuysa uzaylıların, Dünya’da çeşitli araştırmalar yapmak istemeleri. Uzaylıların da tıpkı insanlar gibi davrandıklarını, evrenin sırlarını anlamaya çalıştıklarını ifade eden profesör, uzaylıların insanlara yardımcı olmak istediklerini savunuyor. 

Yıllar boyunca İsrail’in uzay programlarını yöneten Haim Eshed, yaptığı açıklamalarda Donald Trump‘a da değindi. Eshed’e göre eski ABD Başkanı Trump, uzaylıların varlığını açıklamak istemiş ancak “Galaktik Federasyon”lu uzaylılar, böyle bir şeyi istememişler. Çünkü uzaylılar, insanların biraz sakinleşmeye ihtiyaç duyduklarını düşünüyorlarmış. Ancak insanlar, şu an için uzaylılar konusunda pek de anlayışlı değiller…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.