DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Binance, Renzo’yu Launchpool’a Ekliyor

Binance, kullanıcılarına Renzo tokeni kazanma fırsatı sunuyor! Launchpool ile Renzo’yu keşfedin ve kripto para dünyasında yerinizi alın.

23.04.2024
A+
A-

Dünyanın lider kripto para borsası Binance, yeni bir likit yeniden alım protokolü olan Renzo’nun (EZ) Launchpool platformunda yakında listeleneceğini duyurdu. Bu, Binance’in Launchpool programı aracılığıyla sunulacak 53. proje anlamına geliyor ve kullanıcılara resmi borsa çıkışlarından önce EZ tokenları kazanmaları için özel bir fırsat sunuyor.

Launchpool Detayları

Launchpool Detayları

  • Token Adı: Renzo (EZ)
  • Maksimum Token Arzı: 10.000.000.000 EZ
  • Launchpool Token Ödülleri: 250.000, EZ (maksimum arzın %2,5’i)
  • Dolaşımdaki İlk Arzı: 1.050.000.000 EZ (maksimum arzın %10,50’si)
  • Akıllı Sözleşme Ayrıntıları: Ethereum
  • Stake Şartları: KYC doğrulaması gereklidir

Stake Havuzları

  • BNB Havuzu: 212.500.000 EZ ödül havuzundan (toplam Launchpool tahsisinin %85’i) pay kazanmak için BNB tokenlerini stake edebilirler.
  • FDUSD Havuzu: Kullanıcıların Binance’e sabitlenmiş bir stablecoin olan FDUSD tokenlerini stake etmelerine ve 37.500.000 EZ ödül havuzunun bir kısmını (toplam tahsisin %15’i) kazanmalarına olanak tanır.

EZ Token Listelemesi

EZ farming süreci 24 Nisan gecesi başlayacak ve 30 Nisan 02:59’a kadar devam edecek. Binance’te EZ token listelemesi 30 Nisan, TSİ 15:00’te gerçekleşecek. İşlem çiftleri EZ/BTC, EZ/USDT, EZ/BNB, EZ/FDUSD ve EZ/TRY olacak. Binance, EZ tokenlerini listeleyen ilk platform olacağını vurgulayarak kullanıcı güvenliğine vurgu yapıyor.

Araştırma Raporu ve Yenilikçilik

Araştırma Raporu ve Yenilikçilik

Renzo (EZ) hakkında kapsamlı bir araştırma raporunun duyuru sonrası bir saat içinde Binance’te yayınlanması beklenmekte. Binance, Launchpool aracılığıyla EZ’yi sunarak yenilikçiliği teşvik etmeye ve kullanıcılarına yeni ortaya çıkan kripto projelerine özel erişim sağlamaya devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.