DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 23°C

Binance Futures’tan Önemli Değişiklikler

Binance Futures platformunda gerçekleşen önemli değişiklikler hakkında güncel bilgileri içeren içeriği keşfedin. Yatırımcılar için kritik güncellemeler ve detaylar burada!

06.05.2024
A+
A-

Önde gelen kripto para borsası Binance Futures, platformunda çeşitli değişiklikler yapacağını duyurdu. Mayıs 2024 itibariyle geçerli olacak bu hamle, kullanıcıların deneyimini iyileştirmeyi hedefliyor.

Listeden Çıkarılacak Sözleşmeler

Listeden Çıkarılacak Sözleşmeler

Binance Vadeli İşlemler, beş USDⓈ-Margin kalıcı vadeli işlem sözleşmesini listeden çıkaracak. Bu sözleşmeler, ABD Doları Tether (USDT) ile kripto para birimi çiftleri üzerinde kaldıraçlı alım satım yapılmasına olanak tanımaktadır.

Kaldıraç ve Marj Ayarlamaları

Kaldıraç ve Marj Ayarlamaları

  • 6 Mayıs 2024, 13:30: Etkilenen sözleşmeler için kaldıraç ve marj katmanlarında ayarlamalar yürürlüğe girecek.
  • 13 Mayıs 2024, 11:30: Kullanıcılar belirli sözleşmeler için yeni pozisyon açamayacak.
  • 13 Mayıs 2024, 12:00: Belirli sözleşmeler için otomatik ödeme gerçekleştirilecek ve platformdan kaldırılacak.
  • 14 Mayıs 2024, 11:30: Diğer belirli sözleşmeler için yeni pozisyon açılamayacak.
  • 14 Mayıs 2024, 12:00: Diğer sözleşmeler için otomatik ödeme yapılacak ve platformdan kaldırılacak.

Önlemler ve Tavsiyeler

Binance, kullanıcıların bu değişiklikleri dikkatle takip etmelerini ve etkilenen sözleşmelerdeki açık pozisyonlarını kapatmalarını önermektedir. Ayrıca, kullanıcıları olası risklerden korumak için ek koruyucu önlemler alma hakkını saklı tutmaktadır.

Kullanıcılar Üzerindeki Etkileri

Bu gelişme, platformda aktif olan ve etkilenen kripto para birimlerinde pozisyon sahibi olan kullanıcıları doğrudan etkilemektedir. Kullanıcılar, değişiklikleri yakından takip ederek pozisyonlarını yönetmeli ve olası riskleri en aza indirmelidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.