DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Bilgisayar ürünlerinde KDV indirimi başladı

17.10.2018
A+
A-

Hepsiburada tarafından başlatılan KDV indirimi kampanyası, 17 Ekim Çarşamba günü ile 19 Ekim Cuma gününün sonuna kadar devam edecek. Bu kampanya ile farklı ürün kategorilerinden çok sayıda modele ve cihaza fırsat dolu fiyatlar ile sahip olabilirsiniz. Dilerseniz, dikkat çeken bazı ürünlere yakından bakalım.

Yukarıdaki görsele tıklayarak, KDV indirimi için hazırlanan sayfaya ulaşabilirsiniz!

JBL T450BT kablosuz kulaklık

JBL’in fiyat performans kategorisindeki en çok modellerinden biri olan T450BT model isimli kablosuz kulaklık, KDV indirimlerindeki dikkat çeken modellerden bir tanesi. Uzun pil ömrü ve pratik kullanımı ile öne çıkan bu kablosuz kulaklığı indirimli olarak satın almak için aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

SanDisk SSD Plus 120 GB SSD

Bilgisayar kullanıcıları için en önemli birimlerden biri olan SSD’ler, işletim sisteminin kurulacağı bu birim, 530 MB/s okuma ve 400 MB/s yazma hızları ile dikkat çekiyor. Hem işletim sisteminizi hem de önemli verilerinizi bu disk üzerinde tuttuğunuzda, hızlı erişim imkanı ile işlerinizi hızlandıracak.

MSI RX580 Armor 8G ekran kartı

MSI’ın yeni nesil ekran kartlarından biri olan ve üst düzey performans sunan RX580 ekran kartının Armor 8G modeli, özel soğutma sistemi ve şık tasarımı ile hem performans hem de görsel keyif anlamında çok tatmin edici bir model. 8 GB GDDR5 bellek ve 256-bit bellek veriyolu ile gelen ekran kartı, tüm oyunlarda yüksek performans sunabiliyor.

Rampage Meepo oyuncu seti

Uygun fiyatlı bir oyuncu seti arayanlar için harika bir önerimiz var. Rampage Meepo oyuncu seti, set içinde yer alan klavye, fare, mouse pad ve kulaklık ile bir oyuncunun sahip olmak isteyeceği tüm ürünleri tek bir pakette sunuyor. Aydınlatmalı klavye, mikrofonlu kulaklık, kaymaz yapıdaki mouse pad, uygun fiyatlı bir oyuncu seti arayanlar için, tüm ihtiyaçları karşılayacaktır.

Hepsiburada’nın başlattığı KDV indirimi kampanyası, 17-19 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak. KDV indirimlerinin satıcısının Hepsiburada olduğu ürünlerde geçerli olacak. Tablet kategorisindeki ürünlerin kampanya dışında olduğunu da belirtelim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.