DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Bilecik’te Otomobil Taşıyan Tırda Yangın: 8 Sıfır Araç Kül Oldu

Bilecik’te otomobil taşıyan tırda çıkan yangında 8 sıfır araç kül oldu. Detaylar için haberimizi okuyun ve gelişmeleri takip edin.

27.05.2025
A+
A-

Bilecik’te Otomobil Yüklü Tırda Çıkan Yangın

Bilecik ilinde meydana gelen üzücü olayda, otomobil taşıyan bir tır seyir halindeyken aniden alevlere teslim oldu. Olay, Şelale rampası mevkisinde yaşanırken, tır ve birlikte taşıdığı 8 yeni model sıfır araç tamamen kullanılmaz hale geldi. Yangın, kısa sürede büyüyerek geniş alanlara yayıldı ve büyük maddi kayıplara neden oldu.

Olayın Detayları ve Müdahale Süreci

Yangın, Bilecik-Bozüyük kara yolu üzerindeki Şelale rampası yakınlarında meydana geldi. K.Y. yönetimindeki 34 HN 0047 plakalı çekici ve 34 HN 0048 plakalı dorse taşıyan tır, bilinmeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Yangının hızla yayılmasıyla birlikte, tırın dorsesinde bulunan 8 yeni otomobil alevler içinde kaldı. Durumu fark eden sürücüler ve yolcular, hemen durumu yetkililere bildirdi.

İtfaiye ve Güvenlik Ekiplerinin Müdahalesi

Olay yerine hızla ulaşan polis, sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın, ekiplerin yoğun çalışmasıyla kontrol altına alındı. Ancak, yangının etkisiyle tır ve taşıdığı araçlar tamamen kullanılmaz hale geldi, büyük çapta maddi hasar oluştu. Olay sonrası güvenlik güçleri, olayın kesin nedenlerini araştırmaya başladı.

Trafiğin Durumu ve Sonrası

Yangın nedeniyle, trafik akışı geçici olarak kontrollü sağlandı. Çevredeki araçlar, dikkatli bir şekilde yönlendirilerek trafik düzenlendi. Yangının söndürülmesinin ardından, yanan araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı ve yol tekrar eski akışına döndü. Yetkililer, olayın detaylı incelemesini sürdürüyor ve benzer olayların yaşanmaması için önlemler alınıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.