DOLAR 32,2456
EURO 34,7953
ALTIN 2.410,90
BIST 10.265,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Bikini bölgenizdeki tüylerden kurtulmadan önce mutlaka okuyun

12.06.2020
A+
A-

Kasık tüyleri adamakıllı normaldir ve rutin olarak temizlendiği sürece sağlık durumu riski taşımamaktadır. Bir Takım kadınlar daha fazla tüyün daha pozitif neme, daha artı kokuya yol açtığını düşünüyor ve kasık tüylerinden iyice kurtulmayı seçim ediyor.

Kişisel tercihleriniz ne olursa olsun, kasık kılları altta yatan alıngan ciltler için koruyucu bir bariyer oluşturur. Bakteriler ve virüsler gibi patojenleri savuşturduğuna inanılır ve cinsel ilişki sırasında cildin sürtünmeye karşı bir kalkanıdır.

Bununla birlikte, kasık bölgenizi öngörülebilir bir gelecekte tıraş etmeyi planlıyorsanız; nasıl sürükleyici bir şekilde yapılacağını öğrenmek için uzman kılavuzumuzu izleyin.

Duşta uygulayın

Kasık bölgenizi tıraş olmak, asla cilt kuru iken yapılmamalıdır. Sıcak duş, cildi tıraş için hazırlarken, kasık bölgesinin tıraş edilmesi duş rutininizdeki son adım olmalıdır.

Bölgeyi temizlerken yumuşak bir pamuklu yıkama bezi ya da lif kullanın. Bu, tıraştan önce cildin nazikçe hazırlanmasına ve hatta oluşabilecek erken batık tüylerin yerinden çıkmasına tezgâhtar olur.

Açılarınızı mükemmelleştirin

Uzmanlar, tıraş olduğunuz bölgeye daha iyi erişebilmeniz için ayağınızı desteklemek namına küvetinizin çıkıntısını kullanmanızı önerir.

Tıraş

Tıraş olmaya başladıktan daha sonra, tekrar tekrar saçın uzatma yönünde çalışın. Köklere aleyhinde gitmek kızarıklık, tahriş ve batık tüylere neden olabilir. Ayrıca jiletin pürüzsüzce kaymasına yardımcı olmak için bir tıraş kremi de kullanabilirsiniz.

Uzmanlar, tahriş ya da bakterilerin enfeksiyona niçin olmasını önlemek için tıraş bıçağınızı ahenkli olarak değiştirmenin önemini vurgulamaktadır. Tıraş bıçağının başkalaşım sıklığı, tıraş sıklığı ve saçın kocaman olması ile belirlenir.

Uzmanlar, tıraşın tipik olarak bir ya da iki gün sürdüğünü ve her iki ila üç günde bir bakım gerektirdiğini söylüyor.

Nemlendirin, nemlendirin, nemlendirin!

Batık tüyleri ve tahrişi önlemek için yoğun nemlendiricili ve parfümsüz kremlerden yararlanın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.