DOLAR 32,2358
EURO 34,8223
ALTIN 2.418,73
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Beyaz eşya fiyatları niçin arttı? Yakın zamanda ise birçok ürüne ek aidat geldi. Biz de bu videomuzda beyaz eşya fiyatları ile ilgili …

19.05.2020
A+
A-

Resmi Gazete’de yayınlanan düzenleme zarfında ilave gümrük vergisi uygulanmasına karar verilen ürünler açıkladı. Biz de bu videomuzda konuyu sizlere aktardık.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

200 dolar altındaki telefonlar için yapılan yeni düzenlemeden kısa vakit daha sonra, çoğu ürüne de ek aidat getirildi. Buna göre, 30 Eylül tarihine kadar yüzde 30, daha ardından ise yüzde 25 olarak uygulanmasına karar verildiği belirtildi. Yapılmış olan duyuruda dünyanın içinde olduğu duruma da uyarı çekildi ve şu cümleye yer verildi: “Dünya genelinde yaşanılan COVID-19 hastalığı tüm ülkelerin ekonomilerini ve dış ticaretlerini negatif şekilde etkilemektedir”

Ilave gümrük vergisi gelecek ürünler ise şöyle sıralanıyor:

Altın, mücevherat, derin dondurucular, buz dolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, turbo kompresörler, ocak ve yemek yemek pişirme cihazları, çeşitli el ve ziraat aletler, su filtreleri,  motor parçaları, golf arabası, kauçuk levhalar, mensucat açma sarma makineleri, tripodlar, metalden eşyalar, alçıdan inşaat malzemeleri, demir-çelikten teller, kablolar, halatlar, ahşap kapı ve pencereler, bakır teller, yer kaplama ve döşemeleri, süre denetim cihazları, prefabrik yapılar, müzik aletleri, oyun aletleri, kayaklar ve spor malzemeleri, kilitler, yapışık bantlar, menteşeler, zincir, makas, fırça, fermuar, çakmak, hijyenik ürünler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.