Beşiktaş Kayserispor Maçı İçin Kesintili Hazırlık ve Oyuncu Eksikleri
Beşiktaş-Kayserispor maçı için kesintili hazırlıklar, eksik oyuncular ve son gelişmelerle karşılaşmaya odaklanan analiz.
Göztepe deplasmanında alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından moralleri bozulan Beşiktaş, erteleme maçında Kayserispor karşısında önemli eksiklerle sahada olacak. SERGEN YALÇIN’IN ELİ KOLU BAĞLI Yeni dönemde üçüncü maçını yöneten teknik direktör, bu süreçte ikinci kez mağlup olmaktan dolayı hayal kırıklığı yaşıyor.
TAM 10 EKSİK VAR UEFA Konferans Ligi’ndeki karşılaşması nedeniyle ertelenen Kayserispor maçı öncesinde siyah-beyazlılar 10 oyuncusundan yoksun durumda. Erteleme sonrası transfer edilen bazı oyuncular, kural gereği kadroda yer alamıyor. Böylece 8 yeni transfer, bu deplasmanda forma giyemeyecek.
İşte eksik olan oyuncular:
- Gökhan Sazdağı
- Djalo
- Rıdvan Yılmaz
- Taylan Bulut
- Vaclav Černý
- El Bilal Touré
- Cengiz Ünder
- Jota Silva
- Salih Uçan (sakatlık)
- Mustafa Hekimoğlu (sakatlık)
Detaylar ve gelişmeler Haberler.com kaynağında yer alıyor.