DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Berna Gözbaşı: “Dönüm noktası olan maçlardan biriydi”

16.10.2022
A+
A-

Kayserispor evinde ağırladığı Galatasaray’ı 2-1 mağlup etti. Maç sonu açıklamalarda bulunan Kayserispr Başkanı Berna Gözbaşı, “Bartın’da elim bir maden kazasında kaybettiğimiz şehitlerimize rahmet diliyorum. Ülkemizin bu tür kazaları bir daha yaşamamasını temenni ediyorum. Bizim yerimizi belli edecek çok önemli ve dönüm noktası olan maçlardan biriydi. O yüzden tüm takımızı, bu oyunu kurgulayan teknik ekibimize teşekkür ediyorum. Bugün RHG Enertürk Enerji ile bir imza töreni gerçekleştirdik. Onların enerjisini bugün ilk maçımızda hissetmiş olduk.

Galibiyetimizi bütün şehrimiz adına, camiamız adına kutluyorum. İyi oldu, moral oldu, tam zamanında oldu. Evimizde hiç yenilmiyorduk. Bir önceki maçta ‘bir kazaya uğradık’ demiştim. O kaza dışında bugün yine ülkemizin önemli takımlarından Galatasaray’a karşı galip gelerek, bunu göstermiş olduk. Bütün Anadolu takımlarında olduğu gibi zorluklar yaşıyoruz. Bu zorluklara rağmen bu azmi, inancı ve disiplini bırakmayan Çağdaş hocama ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Taraftarlarımız muhteşemdi. Hiç susmadılar. Bu enerji stadımızın enerjisine, taraftarımızın enerjisine yaradı. Sonu güzel oldu” ifadelerini kullandı.
Açıklamaların ardından Başkan Berna Gözbaşı taraftarlarla birlikte tezahüratlarda bulundu.

Turan Bulut – Eren Kan – Mükremin Kaya
 

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.