DOLAR 32,5630
EURO 34,8846
ALTIN 2.431,92
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Beren Saat yabancı bir hayranına verdiği cevapla şoke etti (Beren Saat kimdir?)

25.07.2018
A+
A-

Güzel oyuncu Beren Saat gündemden düşmüyor. Ayrılık haberleri ile gündeme gelen Beren Saat ile Kenan Doğulu çifti bu iddialara cevap niteliğinde birlikte tatile çıktı. Beren Saat ise sosyal medya hesabından bu tatilden bikinili fotoğrafını paylaştı. Bu fotoğrafın altına bir takipçisine verdiği yanıt ile konuşulmaya başlandı. İşte Beren Saat’in takipçisine verdiği o yanıt ve Beren Saat kimdir sorusunun yanıtıyla ilgili ayrıntılar…

YABANCI HAYRAN KİTLESİNDEN YORUM YAĞDI

Beren Saat‘in takipçileri arasında bir çok ülkeden hayranı var. Instagramdan paylaşım yapan güzel oyuncunun yorum kısmı da ağırlıklı olarak Arap hayranlarının attığı mesajlarla dolu. Eşi Kenan Doğulu ile Datça’da tatil yapan ünlü oyuncu dün bikinili bir fotoğrafını sosyal medya hesabına yükledi. O karenin altına bir takipçisi İngilizce “Müslüman mısın” diye yazdı. Beren Saat o soruya yine İngilizce şu yanıtı verdi: “Müslüman olarak doğdum, laik ve bağımsız bir kadınım. Tanıştığıma memnun oldum.”

İşte Beren Saat’in verdiği o yanıt;

 

Beren Saat kimdir, nereli, kaç yaşında, rol aldığı dizi ve filmler neler? İşte detaylar…

BEREN SAAT KİMDİR?

26 Şubat 1984’de Ankara’da doğdu. Beren Saat, Başkent Üniversitesi’ne gittiği dönemde katıldığı Türkiye’nin Yıldızları yarışmasında ikinci olarak Tomris Giritlioğlu’nun dikkatini çekti. Böylece profesyonel oyunculuğa başladı. İlk deneyimini “Aşkımızda Ölüm Var (2004)” dizisiyle kazanan Saat, ilk başrolünü de Tomris Giritlioğlu’nun hazırladığı “Aşka Sürgün (2005–06)” dizisinde üstlendi. Ardından sırasıyla “Hatırla Sevgili (2006–08)”, “Aşk-ı Memnu (2008–10)”, Fatmagül’ün Suçu Ne? (2010–12)” ve “İntikam (2013–14)” dizilerinin de başrollerini oynayarak ününü pekiştirdi. Bu dizilerden özellikle “Aşk-ı Memnu”, zaman zaman çeşitli eleştirilere maruz kalmasına rağmen Türkiye’de izlenme rekorları kırarak gündeme oturdu ve Türkiye dışındaki pek çok ülkede de yayınlandı. Aynı şekilde “Fatmagül’ün Suçu Ne?” de çeşitli eleştirilere maruz kaldı ancak kadın haklarına dikkat çekmesi sayesinde övüldü. Saat, dizi projelerinin yanı sıra pek çok sinema filminde de yer aldı. 2009’da gösterime giren “Güz Sancısı” filmiyle ilk sinema oyunculuğunu yaptı. “Gecenin Kanatları (2009)”, “Gergedan Mevsimi (2012)” ve “Benim Dünyam (2013)” filmleri ise yer aldığı diğer filmler oldu.
Yüksek izlenme rekorları toplayan birçok dizinin başrolünü oynamasının yanı sıra Saat, çeşitli filmlerde seslendirme sanatçısı olarak da yer aldı. Radikal’in hazırladığı “2010’a Damgasını Vuranlar” listesine Yılın Oyuncusu sıfatıyla dahil oldu. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı. 2014’te şarkıcı Kenan Doğulu ile evlendi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.