Bebek’te Yaşanan Olayla İlgili Mina Derman: Çarpma ve Kaçma İddiaları Doğrulanmadı
Bebek’teki olayla ilgili iddialar doğrulanmazken, Mina Derman’a dair çarpma ve kaçma söylentileri netleşmedi. Güvenilir bilgi için haberi takip edin.
Mina Derman, Bebek’te bir çocukla ilgili iddiaların ardından yaptığı açıklamada, olayın göründüğü gibi gerçekleşmediğini ifade etti. Görüşme anında yanındaki herkesin de bu durumu gördüğünü belirten oyuncu, “Çarpma veya kaçma gibi bir durum yaşanmadı.” dedi ve ekledi: “Çocuğun arabanın peşinden koşarken önüme aniden kesildiğini gördüm; dönüp baktığımda ise çocuk zaten ayaktaydı ve koşuyordu.”
Haber afetinin geldiği anlar, olayın hemen ardından sosyal medyada büyük bir tartışmaya dönüştü. Olayın yaşandığı anda çevrede bulunan cam ise, çocukla ilgili durumun çarpıcı bir şekilde kayda geçtiğini gösterdi. Çocuğun yere düştüğü anlar ve çevredekilerin tepkisi, kısa sürede kamuoyunun dikkatini çekti.
İddialara yanıt olarak Mina Derman, konuyla ilgili sessizliğini bozdu ve iddia edilen durumun asılsız olduğunu bir kez daha vurguladı. “Yaşanan olay böyle yorumlanmamalı; herkes gördü.” dedi ve haberlerin doğru bilgileri yansıtmadığını savundu. Kaynaklar arasında hareketli görüntülerin yayıldığı süreçte, olayla ilgili güvenilir paylaşımlar tamamlandı ve konu yeniden gündeme taşındı.