DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Beats Solo 3 Wireless Uzun Başvuru Testi Beats Solo 3 Wireless Uzun Başvuru Formu Testi ile beraber sizlerle Beats Solo 3 Wireless özellikleri bizlere…

21.05.2020
A+
A-

Beats Solo 3 Wireless uzun zamandır satışta olan bir kulaklık. Son zamanlarda fiyatı indirime girse bile uzun yıllardır yüksek bir fiyat etiketine sahip kulaklık çoğu kullanıcı göre beğenilerek kullanıldı. Kendi içerisinde çoğu özel tasarıma ve renge sahip olan kulaklık, şu anda Apple’ın kendi internet sitesinde 1.699 TL fiyat etiketi ile satılıyor. Hepsiburada gibi internet sitelerinde ise adeta sözde fiyatına bulabileceğiniz kulaklık hakkında tüm fikirlerimizi sizler için söyledik. Keza Beats ürünlerine görmek isterseniz buraya tıklamanız tatmin edici.  Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri Beats Solo 3 videomuz ile baş başa bırakalım.

Beats Solo 3 Wireless özellikleri

Beats markası, geçtiğimiz yıllarda Apple tarafından satın alındı ve Apple kalitesinde imal yapıyor. Beats Solo 3 Wireless da bu bahsettiğimiz kalitede bir kulaklık olarak karşımıza çıkıyor. Tasarım konusunda kulak üstü kulaklıklara yön veren model, dayanıklılığı ile de uyarı çekiyor. Kutusunun içerisinden meydana çıkan kılıfla da beraber her yere taşıyabileceğiniz kulaklığın şarjı bütün 40 saat her tarafında bitmiyor. Seri sorumluluk özelliğine sahip kulaklık, kısa zaman içerisinde Micro-USB üzerinden çok miktar oluyor ve kullanıma hazırlanmış ayla geliyor. Kulaklık, kutusundan çıkan kablo yardımı bir uçtan bir uca de kullanılabiliyor. Kulaklık üzerindeki dahili mikrofon yardımıysa ses alsa da kutudan meydana çıkan kablo üzerindeki mikrofon telefon görülmelerinde daha sağlıklı bir şekilde çalışıyor.

Ses kalitesi kimileri kadar epeyce hayran eden kimileri göre da beğenilmeyen kulaklık hakkında tüm fikirlerimizi bu videoda söyledik. Sizler de videoyu izledikten daha sonra bizler ile fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın. Şimdiden iyi seyirler!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.