DOLAR 32,2643
EURO 35,0714
ALTIN 2.467,29
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Kripto Para Analizleri ve Değerlendirmeleri

Kripto para analizleri ve değerlendirmeleri ile ilgili en güncel bilgileri bulabileceğiniz başvuru kaynağı. Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimlerinin detaylı analizleri burada!

29.04.2024
A+
A-

Bitcoin (BTC) Fiyat Analizi

Bitcoin (BTC) Fiyat Analizi

Bitcoin, son günlerde 59.600 dolar ile 73.777 dolar arasında dalgalanıyor. Bu durum, piyasada boğalar ile ayılar arasında belirsizliğe neden olmaktadır. Desteğe yakın alımlar ve dirence yakın satışlar genellikle bir aralıkta gerçekleşir. Boğalar, 59.600 doları korumaya çalışarak agresif bir şekilde desteklemeye devam edeceklerdir. Aksi takdirde, düzeltme hareketi 54.298 dolara kadar devam edebilir. Fiyatın mevcut seviyelerden veya 59.600 dolar desteğinden yukarı yönlü bir hareketi, boğaların hala aktif olduğunu gösterecektir. BTC’nin 67.250 dolara ve ardından 73.777 dolarlık dirence doğru ilerlemesi mümkündür. Bu direncin üzerinde bir kırılma, yükseliş trendinin devam edeceğini işaret edebilir ve 84.000 dolara doğru bir yol açabilir.

Kripto Para Analizleri ve Değerlendirmeleri

Near Protocol (NEAR) Analizi

Near Protocol (NEAR) Analizi

NEAR, 25 Nisan’da alçalan kanal formasyonunu kırmış ve ayı trendinin sona erdiğini göstermiştir. Ancak, ayılar hala 7,70 dolarlık direncin yakınında satış yapmaktadır. Eğer fiyat kanala geri dönerse, bu durum boğa tuzağı olabileceğini gösterebilir ve altcoin fiyatını 5,90 dolara kadar düşürebilir. Öte yandan, fiyatın 7,70 doların üzerine çıkması, boğaların güçlü olduğunu gösterebilir. NEAR’in 9 dolara yükselmesi mümkündür ancak ayılar direnç gösterebilir.

Kripto Para Analizleri ve Değerlendirmeleri

Arweave (AR) Değerlendirmesi

Arweave (AR) Değerlendirmesi

Arweave (AR), 25 Nisan’da her iki hareketli ortalamanın üzerine çıkarak boğaların geri dönüş sinyali verdi. Fiyatın 20 günlük EMA’ya düştüğü ancak boğaların alımlarla karşılık verdiği gözlemlenmiştir. 40 dolar direnci aşılırsa, altcoin fiyatının 47,52 dolara kadar yükselebileceği düşünülmektedir. Ancak, ayılar fiyatı 20 günlük EMA’nın altına çekerse, altcoin fiyatında 22 dolara kadar bir düşüş yaşanabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.